Pierwszy post, co nie znaczy ze w temacie jestem nowy. W pewnym sensie jestem, cwicze od dosc dawna ale lekko, dosc regularnie lecz bez szalenstw. Wyrobilem sobie jako taka rzezbe, poza tym ogolnie jestem w dobrej formie kondycyjno-szybkosciowo-fizycznej ale wciaz brakuje mi masy,z natury jestem szczuply, chyba chodzi o szybka przemiane materii...? Moze przed 30-stka to juz za pozno zeby cos z tym zrobic ale naszlo mnie zeby sprobowac. Cenie sobie zdrowie wiec nie chce zadnego sztucznego wspomagania. W materii suplementow i odzywek jestem zielony, troche czytalem i widze to tak:
Mysle by kupic sobie:
!Trec - Isolite - 600g - odzywka bialkowa
!Trec - Carbo Max Carb - 1000g - weglowodany
!Trec - CM3 1250mg Kreatyna Jabłczan - 90kaps. - kreatyna
I pytania:
1) Czy moge to wszystko naraz?
 Bo jak rozumiem to sie wzajemnie uzupelnia, nie ma niepotrzebnie podwojonego ktoregos skladnika?
 Bo jak rozumiem to sie wzajemnie uzupelnia, nie ma niepotrzebnie podwojonego ktoregos skladnika? 2) bialko i weglowodany to chyba mozna uznac za natural, a czy kreatyna jest czyms choc troche szkodliwym?
3) nie wglebialem sie w firmy ktore sprzedaja odzywki i sam nie wiem czy wybrac innego dostawce? biore pierwszy lepszy:)
Ps.jesli chcecie mi odpowiedziec zebym sobie dal z tym spokoj jesli nie jestem maniakiem siłki to oczywiscie cenie opinie ale mimo to prosilbym o odpowiedz na powyzsze pytania. Dzieki!!

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook