Re: Tears will get you sympathy. Sweat will get you results.
No to zgodnie z zapowiedzia uzupelniam dziennik.
Staz: Obecnie prawie 18 miesiecy bez dluzszej przerwy niz tydzien, ale wliczajac wszystkie poprzednie przygody z silownia mysle ze ze 3 lata by sie zebralo, jednak nie wliczam tego do stazu, gdyz trenowalem bez treniingu i diety, wiec efekty byly mierne.
Waga: ~86
Cel: Masa, przy czym nie chce sie za bardzo zalewac.
Wymiary:Klatka-107cm (slabo, ale to moja najslabsza partia miesniowa)
Pas-85cm (nie wiem czy dobrze zmierzylem, cos malo

)
Kark-40cm
Biceps-38cm
Przedramie-30cm
Udo-62cm (pozytywne zaskoczenie)
Łydka- 41cm
Dieta:#1 80g owsianych, 4 jajka, dzem
#2,3,4 125g ryzu, 160g kury (jak nie sa okolotreningowe staram sie dorzucac tluszcze - oliwe albo maslo orzechowe)
#5 75g ryzu, warzywa + roznego rodzaju mieso/ryba (czesto sobie pozwalam na kielbase itp)
Staram sie trzymac tej diety na ile to mozliwe, czasem pozwalam sobie na cheat meal (przeciez to masa

), ale prawie zawsze 3/5 zalozonych posilkow zjem (nie mowie ze pozostalych dwoch nie jem, ale moze to byc cos innego), zreszta to wyjdzie w "praniu".
Trening: Moja modyfikacja treningu czterodniowego kevina na wolnych ciezarach, bede sukcesywnie go rozpisywal po treningu. Nie cwicze w konkretne dni, raczej jak mam czas i jestem w miare wypoczety.
SuplementacjaPrzebyte cykle: Kreatyna mono x2, kiedys karnityna, gainer, niedawno aminokwasy, bialko. Czasem lykne jakies witaminki 
Obecnie: Tylko bialko.Dzis klatka + bic, rozpisze go pozniej, bo stosuje trening fst-7 (na klatke i barki), do tego dopisze diete. Zapraszam do komentowania