Co tak dziala
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Raczej trening i dieta .
Zszedłeś pewnie z fatu i się ubiło ;]
Napisano Ponad rok temu
czyli wszystko jasne, trzeba bylo od razu napisac ze chciales sie pochwalic, a nie robisz zbene zamieszanieWlasnie nie zajebscie ze tak jest. Tylko zastanawiam sie czy to dzieki suplemeta jesli tak to ktory z tych supli ktore wymienilem moze tak na mnie wplywac?? Bo przeciez nie bede caly czas jadl tych wszystkich suplemetow bo bym finansowo nie wyrobil. je ktos z was to DAA? Jak na was dziala?
jak ktos zrozumie tok myslenia autora tematu to niech mnie oswieci bo prawdopodobnie sam nie wie o co mu chodzi, jak to "wina" supli to zle, jak nie supli to jeszcze gorzej
idzie dobrze jest panika, strach pomyslec co bedzie jak trafi sie stagnacja
Użytkownik animatrix edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kuba wie o co chodzi jak my wszyscy- jestes dyslektykiemanimatrix nie cwaniakuj ja wiem o co chodzi i kuba 1000 tez wie bo mi cos sensownego odpisal a ciebie sie nie pytam wiec sie nie wtrancaj! Ty pewnie nawet niewiesz co to sa te suple ktore wymienilem a sie przypierdalasz!
i masz racje, nie wiem co to jest "monochytrat", polecam mniej supli wiecej KSIONRZEG
jedyny słowo w którym nie ma błedu to przekleństwo, gratki poziomu w takim razie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
misiu dla ciebie uzupełniłem profilek jak tak bardzo interesujesz sie chłopcami to ci na privek podeśle fotke specialnie dla ciebieTa widac po twojej reputacij jaka masz wiedze! Nawet zes wymiarow nie podal. Jak nie umiesz pomóc to sie nie wpierdalaj i nie przeszkadzaj! Bo kto jest w temacie to czy napisze z bledem czy nie to i tak zakuma o co chodzi!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przytocze popularne zdanie
MORAŁ TEJ BAJKI JEST KRÓTKI I WSZYSTKIM ZNANY, JAK NIE MAMY NIC SENSOWNEGO DO POWIEDZENIA TO SIE NIE WYPOWIADAMY!!
Napisano Ponad rok temu
mam 84 posty, ty ponad 700, a ziomuś pisze mi ze to ja siedze caly dzien przy necie95% animtrixa nic nie wnosi do tematu oprócz bez sensownego wyśmiewania się z innych pod osłoną internetu, gdzie pozostaje w pewnym stopniu anonimowy, ale tak to jest jak zakompleksiony ktoś nie mający znajomych siedzi całymi dniami na forach i spamuje. Ja jakoś nie miałem problemu ze zrozumieniem o co chodzi w temacie, nie wypowiadam sie bo nie stosowałem tych supli, nawet nie wiem co to jest, chuj mnie obchodzi czy ktoś zrobi błąd czy nie, nikt tutaj oficjalnego pisma do nikogo nie pisze, też czesto robie błędy, czy bez sensowne zdania skąłdam, z pośpiechu lub lenistwa.
przytocze popularne zdanie
MORAŁ TEJ BAJKI JEST KRÓTKI I WSZYSTKIM ZNANY, JAK NIE MAMY NIC SENSOWNEGO DO POWIEDZENIA TO SIE NIE WYPOWIADAMY!!
cytujesz jakies morały z bajek, wczesniej piszac "nie wypowiadam sie bo nie stosowałem tych supli, nawet nie wiem co to jest" co to ten post ma znaczyc?
nie spamujcie ziomkowi juz w temacie bo tyle informacji dzis sie dowiedzial ze pewnie go glowa rozboli, a bez tego ma urwanie bo na silce go posadzaja ze jest na soczku
Napisano Ponad rok temu
ten temat nie ma już zbytnio nic wspólnego z nazwą bo ktoś zaczął się mądrzyć więc napisałem co myślemam 84 posty, ty ponad 700, a ziomuś pisze mi ze to ja siedze caly dzien przy necie
cytujesz jakies morały z bajek, wczesniej piszac "nie wypowiadam sie bo nie stosowałem tych supli, nawet nie wiem co to jest" co to ten post ma znaczyc?
nie spamujcie ziomkowi juz w temacie bo tyle informacji dzis sie dowiedzial ze pewnie go glowa rozboli, a bez tego ma urwanie bo na silce go posadzaja ze jest na soczku
mam 700 postów, kurwa dlaczego?! może dlatego że ponad pół roku już jestem użytkownikiem FK? W takim razie Experto nie chodzi nawet spać, bo ma tyle postów.
Prosze Cie bardzo człowieku, skończ pierdolić, bo nie jesteś ani śmieszny, ani nie wnosisz nic wartoświowego do tematów, tylko irytujesz ludzi, masz problemy ze sobą to psychiatry poszukaj, albo zrób coś, bo nie ejstem pierwszą osobą, która tak myśli
Napisano Ponad rok temu
wlasnie nazwa tematu idealnie pasuje do zawartosci, czytaj: z dupy wzięta, pewnie admin niedlugo skasuje temat bo podobne zamykałten temat nie ma już zbytnio nic wspólnego z nazwą bo ktoś zaczął się mądrzyć więc napisałem co myśle
mam 700 postów, kurwa dlaczego?! może dlatego że ponad pół roku już jestem użytkownikiem FK? W takim razie Experto nie chodzi nawet spać, bo ma tyle postów.
Prosze Cie bardzo człowieku, skończ pierdolić, bo nie jesteś ani śmieszny, ani nie wnosisz nic wartoświowego do tematów, tylko irytujesz ludzi, masz problemy ze sobą to psychiatry poszukaj, albo zrób coś, bo nie ejstem pierwszą osobą, która tak myśli
ciesze sie ze skrytykowales swoj debilny tok myslenia, skoro posadzales mnie ze siedze na necie caly dzien majac 1/10 postwo jakie ty nabazgrales (pewnie spam polowa), pochwal sie co ty wnosisz do tematów bo tutaj pokazales wlasnie to o czym piszesz, musisz bluzgac? problemy z osobowoscia i emocjami? cos o psychaitrze wspomniales, to autopsja pewnie
Napisano Ponad rok temu
Skoro niektórzy nie moga logicznie pomyśleć to rzećzywiście-teamt z dupy wzięty. Nie połowa tylko 100% to spam. Jak widze, czytam, słysze takich ludzi jak ty to można wylądować u psychiatry.wlasnie nazwa tematu idealnie pasuje do zawartosci, czytaj: z dupy wzięta, pewnie admin niedlugo skasuje temat bo podobne zamykał
ciesze sie ze skrytykowales swoj debilny tok myslenia, skoro posadzales mnie ze siedze na necie caly dzien majac 1/10 postwo jakie ty nabazgrales (pewnie spam polowa), pochwal sie co ty wnosisz do tematów bo tutaj pokazales wlasnie to o czym piszesz, musisz bluzgac? problemy z osobowoscia i emocjami? cos o psychaitrze wspomniales, to autopsja pewnie
Dziękuje za uwage, dobranoc, temat można zamknąć, mi można usunąć konto bo spamuje, a Haroldkowi zamiast odpowiedzieć na pytanie wytykać błędy ortograficzne
Napisano Ponad rok temu
no to skoro masz słabą psychike to nie właczaj neta i nie wychodz z domu dzieciakSkoro niektórzy nie moga logicznie pomyśleć to rzećzywiście-teamt z dupy wzięty. Nie połowa tylko 100% to spam. Jak widze, czytam, słysze takich ludzi jak ty to można wylądować u psychiatry.
Dziękuje za uwage, dobranoc, temat można zamknąć, mi można usunąć konto bo spamuje, a Haroldkowi zamiast odpowiedzieć na pytanie wytykać błędy ortograficzne
haroldkowi nikt nie moze pomoc bo zazwyczaj ludzie przeżywają traume jak suple nie działają, on sieje panike bo suple działaja za dobrze, rada jest jedna, niech odstawi suple i po problemie, temat mozna zamknac bo zagadke wlasnie rozwiazalem
Napisano Ponad rok temu
no to skoro masz słabą psychike to nie właczaj neta i nie wychodz z domu dzieciak
haroldkowi nikt nie moze pomoc bo zazwyczaj ludzie przeżywają traume jak suple nie działają, on sieje panike bo suple działaja za dobrze, rada jest jedna, niech odstawi suple i po problemie, temat mozna zamknac bo zagadke wlasnie rozwiazalem
Napisano Ponad rok temu