Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co tak dziala

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
19 odpowiedzi w tym temacie

Haroldek48
  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 4948 postów
660
Wyśmienita
  • Zainteresowania:Wielki Mistrz, Iron Guru Vince, Gironda, Wyznaczył droge Która zamierzam, iść..
    nikt nie mówił że będzie Łatwo!!
  • Staż [miesiące]:Od 2000 roku
  • Wzrost [cm]:175
  • Biceps [cm] :48
  • Klatka piersiowa [cm]:128
  • Pas [cm]:84
  • Udo [cm]:67
  • Przysiad [kg]:170 x 2
  • Wyciskanie [kg]:140x2/ 120x 6/
  • Martwy ciąg [kg]:220x 3 / 240kg x1
  • Waga [kg]:86

Napisano Ponad rok temu

Co tak dziala
Witam mam pytanie jem takie suple- DAA Kreatyne ( monochytrat) Gh - turbo z treca DHEA Kaizen, Wiadomo bialko, wegle, wit. Leucyne (fusion trec) aminokwasy proste. Trening jes karzda partija raz na 6 dni.. Przechodze do konkretow od 2 tygodni zauwarzyle ze stale z dnia na dzien moje miesnie staja sie twardsze i tak jak by gestnialy. Ostatnio kumpel na silce mi wmawial ze musze cos lykac bo wygladam jak bym z 10 kg wiecej wazyl ( a wcale tak nie jest moja waga utrzymuje sie tak samo) i powiedział ze jest to typowe zjawiska przy stosowaniu Ph. Hmm ja tak mysle ze moze byc to zwiazane z zastosowaniem DHEA I KWASU DAA. A i jeszcze dodam ze ostatnio zaczolem wieksza uwage skupiac na tym by karzdy ruch w kazdej serij wykonywac bardzo powoli by miec jak najwiecej fazy napiecia miesni. Nawet zatrzymuje ruch w polowie na 2-3 sekundy.. Starajac sie jak najbardziej napinać ćwiczone mieśnie. ( wyczytalem w ksiazce na temat " reźimów treningowych ) ze tak jest dobrze.
  • 0

animatrix

animatrix
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 107 postów
4
Neutralna
  • Staż [miesiące]:107
  • Wzrost [cm]:196
  • Biceps [cm] :31
  • Klatka piersiowa [cm]:102
  • Pas [cm]:80
  • Udo [cm]:49
  • Wyciskanie [kg]:48 cała seria
  • Waga [kg]:68

Napisano Ponad rok temu

Re: Co tak dziala
urzekająca histroia, tyle gdzie to pytanie?
  • 0

EXPERTO

EXPERTO
  • Zabanowany(a)
  • PipPipPipPip
  • 14273 postów
  • Zainteresowania:- Śliczne Panny.
    - Przyroda.
    - Kulturystyka.
    - Sztuki Walki.
    - Forum.
    - Samochody.
  • Staż [miesiące]:od 2003
  • Wzrost [cm]:188
  • Waga [kg]:100-102

Napisano Ponad rok temu

No właśnie w czym problem :) :D Źle Ci :D :D

Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.

kuba1000
  • Guests
  • PipPipPipPip
  • 8481 postów

Napisano Ponad rok temu

Ortografia aż razi w oczy :)

Haroldek48
  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 4948 postów
660
Wyśmienita
  • Zainteresowania:Wielki Mistrz, Iron Guru Vince, Gironda, Wyznaczył droge Która zamierzam, iść..

Napisano Ponad rok temu

Wlasnie nie zajebscie ze tak jest. Tylko zastanawiam sie czy to dzieki suplemeta jesli tak to ktory z tych supli ktore wymienilem moze tak na mnie wplywac?? Bo przeciez nie bede caly czas jadl tych wszystkich suplemetow bo bym finansowo nie wyrobil. je ktos z was to DAA? Jak na was dziala?
  • 0

kuba1000
  • Guests
  • PipPipPipPip
  • 8481 postów

Napisano Ponad rok temu

Wątpliwa sprawa że te ubicie mięsa to sprawa supli .
Raczej trening i dieta .
Zszedłeś pewnie z fatu i się ubiło ;]

animatrix

animatrix
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 107 postów
4
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Wlasnie nie zajebscie ze tak jest. Tylko zastanawiam sie czy to dzieki suplemeta jesli tak to ktory z tych supli ktore wymienilem moze tak na mnie wplywac?? Bo przeciez nie bede caly czas jadl tych wszystkich suplemetow bo bym finansowo nie wyrobil. je ktos z was to DAA? Jak na was dziala?

czyli wszystko jasne, trzeba bylo od razu napisac ze chciales sie pochwalic, a nie robisz zbene zamieszanie :)

jak ktos zrozumie tok myslenia autora tematu to niech mnie oswieci bo prawdopodobnie sam nie wie o co mu chodzi, jak to "wina" supli to zle, jak nie supli to jeszcze gorzej :D

idzie dobrze jest panika, strach pomyslec co bedzie jak trafi sie stagnacja :D

Użytkownik animatrix edytował ten post Ponad rok temu

• 0

Haroldek48
  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 4948 postów
660
Wyśmienita

Napisano Ponad rok temu

animatrix nie cwaniakuj ja wiem o co chodzi i kuba 1000 tez wie bo mi cos sensownego odpisal a ciebie sie nie pytam wiec sie nie wtrancaj! Ty pewnie nawet niewiesz co to sa te suple ktore wymienilem a sie przypierdalasz!
  • 0

animatrix

animatrix
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 107 postów
4
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

animatrix nie cwaniakuj ja wiem o co chodzi i kuba 1000 tez wie bo mi cos sensownego odpisal a ciebie sie nie pytam wiec sie nie wtrancaj! Ty pewnie nawet niewiesz co to sa te suple ktore wymienilem a sie przypierdalasz!

kuba wie o co chodzi jak my wszyscy- jestes dyslektykiem
i masz racje, nie wiem co to jest "monochytrat", polecam mniej supli wiecej KSIONRZEG :D
jedyny słowo w którym nie ma błedu to przekleństwo, gratki poziomu w takim razie :)

• 0

Haroldek48
  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 4948 postów
660
Wyśmienita

Napisano Ponad rok temu

Ta widac po twojej reputacij jaka masz wiedze! Nawet zes wymiarow nie podal. Jak nie umiesz pomóc to sie nie wpierdalaj i nie przeszkadzaj! Bo kto jest w temacie to czy napisze z bledem czy nie to i tak zakuma o co chodzi!
  • 0

animatrix

animatrix
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 107 postów
4
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ta widac po twojej reputacij jaka masz wiedze! Nawet zes wymiarow nie podal. Jak nie umiesz pomóc to sie nie wpierdalaj i nie przeszkadzaj! Bo kto jest w temacie to czy napisze z bledem czy nie to i tak zakuma o co chodzi!

misiu dla ciebie uzupełniłem profilek :) jak tak bardzo interesujesz sie chłopcami to ci na privek podeśle fotke specialnie dla ciebie :D
  • 0

Haroldek48
  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 4948 postów
660
Wyśmienita

Napisano Ponad rok temu

Naucz sie czytac gowno mnie intesesuje twoj profil. Szkoda ze se plusow nie mozna uzupelnic co nie?? Na to trzeba miec wiedze
  • 0

Belial
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2017 postów
184
Bardzo Dobra

Napisano Ponad rok temu

95% animtrixa nic nie wnosi do tematu oprócz bez sensownego wyśmiewania się z innych pod osłoną internetu, gdzie pozostaje w pewnym stopniu anonimowy, ale tak to jest jak zakompleksiony ktoś nie mający znajomych siedzi całymi dniami na forach i spamuje. Ja jakoś nie miałem problemu ze zrozumieniem o co chodzi w temacie, nie wypowiadam sie bo nie stosowałem tych supli, nawet nie wiem co to jest, chuj mnie obchodzi czy ktoś zrobi błąd czy nie, nikt tutaj oficjalnego pisma do nikogo nie pisze, też czesto robie błędy, czy bez sensowne zdania skąłdam, z pośpiechu lub lenistwa.

przytocze popularne zdanie

MORAŁ TEJ BAJKI JEST KRÓTKI I WSZYSTKIM ZNANY, JAK NIE MAMY NIC SENSOWNEGO DO POWIEDZENIA TO SIE NIE WYPOWIADAMY!!
  • 2
Prawdziwy facet ma odciski na rękach a nie rurki na dupie!

animatrix

animatrix
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 107 postów
4
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

95% animtrixa nic nie wnosi do tematu oprócz bez sensownego wyśmiewania się z innych pod osłoną internetu, gdzie pozostaje w pewnym stopniu anonimowy, ale tak to jest jak zakompleksiony ktoś nie mający znajomych siedzi całymi dniami na forach i spamuje. Ja jakoś nie miałem problemu ze zrozumieniem o co chodzi w temacie, nie wypowiadam sie bo nie stosowałem tych supli, nawet nie wiem co to jest, chuj mnie obchodzi czy ktoś zrobi błąd czy nie, nikt tutaj oficjalnego pisma do nikogo nie pisze, też czesto robie błędy, czy bez sensowne zdania skąłdam, z pośpiechu lub lenistwa.

przytocze popularne zdanie

MORAŁ TEJ BAJKI JEST KRÓTKI I WSZYSTKIM ZNANY, JAK NIE MAMY NIC SENSOWNEGO DO POWIEDZENIA TO SIE NIE WYPOWIADAMY!!

mam 84 posty, ty ponad 700, a ziomuś pisze mi ze to ja siedze caly dzien przy necie :)

cytujesz jakies morały z bajek, wczesniej piszac "nie wypowiadam sie bo nie stosowałem tych supli, nawet nie wiem co to jest" co to ten post ma znaczyc? :D

nie spamujcie ziomkowi juz w temacie bo tyle informacji dzis sie dowiedzial ze pewnie go glowa rozboli, a bez tego ma urwanie bo na silce go posadzaja ze jest na soczku :D

• 0

Belial
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2017 postów
184
Bardzo Dobra

Napisano Ponad rok temu

mam 84 posty, ty ponad 700, a ziomuś pisze mi ze to ja siedze caly dzien przy necie :)

cytujesz jakies morały z bajek, wczesniej piszac "nie wypowiadam sie bo nie stosowałem tych supli, nawet nie wiem co to jest" co to ten post ma znaczyc? :D

nie spamujcie ziomkowi juz w temacie bo tyle informacji dzis sie dowiedzial ze pewnie go glowa rozboli, a bez tego ma urwanie bo na silce go posadzaja ze jest na soczku :D

ten temat nie ma już zbytnio nic wspólnego z nazwą bo ktoś zaczął się mądrzyć więc napisałem co myśle
mam 700 postów, kurwa dlaczego?! może dlatego że ponad pół roku już jestem użytkownikiem FK? W takim razie Experto nie chodzi nawet spać, bo ma tyle postów.

Prosze Cie bardzo człowieku, skończ pierdolić, bo nie jesteś ani śmieszny, ani nie wnosisz nic wartoświowego do tematów, tylko irytujesz ludzi, masz problemy ze sobą to psychiatry poszukaj, albo zrób coś, bo nie ejstem pierwszą osobą, która tak myśli
  • 0

animatrix

animatrix
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 107 postów
4
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ten temat nie ma już zbytnio nic wspólnego z nazwą bo ktoś zaczął się mądrzyć więc napisałem co myśle
mam 700 postów, kurwa dlaczego?! może dlatego że ponad pół roku już jestem użytkownikiem FK? W takim razie Experto nie chodzi nawet spać, bo ma tyle postów.

Prosze Cie bardzo człowieku, skończ pierdolić, bo nie jesteś ani śmieszny, ani nie wnosisz nic wartoświowego do tematów, tylko irytujesz ludzi, masz problemy ze sobą to psychiatry poszukaj, albo zrób coś, bo nie ejstem pierwszą osobą, która tak myśli

wlasnie nazwa tematu idealnie pasuje do zawartosci, czytaj: z dupy wzięta, pewnie admin niedlugo skasuje temat bo podobne zamykał
ciesze sie ze skrytykowales swoj debilny tok myslenia, skoro posadzales mnie ze siedze na necie caly dzien majac 1/10 postwo jakie ty nabazgrales (pewnie spam polowa), pochwal sie co ty wnosisz do tematów bo tutaj pokazales wlasnie to o czym piszesz, musisz bluzgac? problemy z osobowoscia i emocjami? cos o psychaitrze wspomniales, to autopsja pewnie :)
  • 0

Belial
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2017 postów
184
Bardzo Dobra

Napisano Ponad rok temu

wlasnie nazwa tematu idealnie pasuje do zawartosci, czytaj: z dupy wzięta, pewnie admin niedlugo skasuje temat bo podobne zamykał
ciesze sie ze skrytykowales swoj debilny tok myslenia, skoro posadzales mnie ze siedze na necie caly dzien majac 1/10 postwo jakie ty nabazgrales (pewnie spam polowa), pochwal sie co ty wnosisz do tematów bo tutaj pokazales wlasnie to o czym piszesz, musisz bluzgac? problemy z osobowoscia i emocjami? cos o psychaitrze wspomniales, to autopsja pewnie :)

Skoro niektórzy nie moga logicznie pomyśleć to rzećzywiście-teamt z dupy wzięty. Nie połowa tylko 100% to spam. Jak widze, czytam, słysze takich ludzi jak ty to można wylądować u psychiatry.

Dziękuje za uwage, dobranoc, temat można zamknąć, mi można usunąć konto bo spamuje, a Haroldkowi zamiast odpowiedzieć na pytanie wytykać błędy ortograficzne
  • 0

animatrix

animatrix
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 107 postów
4
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Skoro niektórzy nie moga logicznie pomyśleć to rzećzywiście-teamt z dupy wzięty. Nie połowa tylko 100% to spam. Jak widze, czytam, słysze takich ludzi jak ty to można wylądować u psychiatry.

Dziękuje za uwage, dobranoc, temat można zamknąć, mi można usunąć konto bo spamuje, a Haroldkowi zamiast odpowiedzieć na pytanie wytykać błędy ortograficzne

no to skoro masz słabą psychike to nie właczaj neta i nie wychodz z domu dzieciak :)
haroldkowi nikt nie moze pomoc bo zazwyczaj ludzie przeżywają traume jak suple nie działają, on sieje panike bo suple działaja za dobrze, rada jest jedna, niech odstawi suple i po problemie, temat mozna zamknac bo zagadke wlasnie rozwiazalem :D
  • 0

Haroldek48
  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 4948 postów
660
Wyśmienita

Napisano Ponad rok temu

no to skoro masz słabą psychike to nie właczaj neta i nie wychodz z domu dzieciak :)
haroldkowi nikt nie moze pomoc bo zazwyczaj ludzie przeżywają traume jak suple nie działają, on sieje panike bo suple działaja za dobrze, rada jest jedna, niech odstawi suple i po problemie, temat mozna zamknac bo zagadke wlasnie rozwiazalem :D

• 0

Haroldek48
  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 4948 postów
660
Wyśmienita

Napisano Ponad rok temu

Gosciu animatrix jak dla mnie jestes tepak i tyle!! Moje pytanie bylo jasne chcialem wiedziec ktory z tych suplemetow dziala w taki sposob jak na pisalem bo biore ich wiele. A niedlugo nie bede mial takiej mozliwosci zeby brac ich az tyle! I jesli ktos by mogl mi odp ktory z moich supli daje mi taki efekt jaki mam to bede dalej kontynulowal jego suplemetacjie. Bo prawda jest taka ze nie moge wiedziec tego po czym mam ten efekt! Bo tu nie rozchodzi sie o jeden czy dwa suplemety! Tylko o conajmniej 7 a ty juz nie pisz w moich postach tylko idz do psychiatry jak kolega Belial ci radzi. Z wiedza mu nawet do pięt nie siegasz. Tu sa ludzie kumaci potrzebni a nie takie zakompleksione leszcze jak Ty!
  • 0