Dobra poczytałem troche

Więc tak co do treningu nie bardzo wiem co by było dla mnie najbardziej korzystne.
Jak na moje warunki myślę że ten trening by był dobry
http://www.fabrykasi...atkujacych.html
Co do dni treningowych w sumie puki co mogę ćwiczyć niemal codziennie tylko nie wiem jak to robić aby było dobrze

Jestem jakby to określić jestem szczupły miał bym co spalić z brzucha i tylko.
Jestem wytrzymały jeśli chodzi o lekkie ciężary moge zrobić wiele powtórzeń aż do bólu.
Bieganie też nie sprawia dla mnie większego kłopotu tylko teraz jest zima ale Potrafiłem truchtem zrobić jakieś 10-15km z kilkoma przerwami na rozciąganie mięśni.
Dieta hmmm chyba najgorsze dla mnie jem to zależy od dnia od 1 do 4 posiłków dziennie.
Jak zjem po trochu dajmy na to 3 kanapki na śniadanie,obiad 4 łyżki ziemniaków+ kotlet podwieczorek ze 3 kanapki i kolacja tyle samo do każdego posiłku 500ml płynów.Cos takiego jest u mnie sporadyczne głównie to jem rano wielkie śniadanie np jajecznica na czymś 3 jajka + jakies 5 kromek chleba i kolacja koło godziny 17-20 która mniej więcej wygląda podobnie na jedzenie często nie mam czasu (nie chce mi się jeść głównie);/ Przytycie w moim wykonaniu jest chyba nie możliwe kiedyś nawet brałem jakieś syropy na apetyt ale to nie dało żadnego skutku dopiero jak zacząłem brać kreatynę zacząłem normalnie jeść czyli jakieś 6 razy dziennie ale przytyć się nie udało ;/:D Więc nie wiem co zrobić z tym wszystkim

Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc