Prosze o pomoc w dobraniu treningu :)
Napisano Ponad rok temu
Potrzebuję jakichś zestawów ćwiczeń na rzeźbę/masę.
Mam 20 lat,180cm wzrostu,68kg.
Posiadam ławeczkę,sztangę prostą oraz łamaną,2hantle,możliwość ćwiczenia nóg przy ławeczce,do tego ramiona do rozpiętek.
Ogólnie to ta ławka
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Proszę o pomoc z góry dziękuję
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Więc tak co do treningu nie bardzo wiem co by było dla mnie najbardziej korzystne.
Jak na moje warunki myślę że ten trening by był dobry http://www.fabrykasi...atkujacych.html
Co do dni treningowych w sumie puki co mogę ćwiczyć niemal codziennie tylko nie wiem jak to robić aby było dobrze
Jestem jakby to określić jestem szczupły miał bym co spalić z brzucha i tylko.
Jestem wytrzymały jeśli chodzi o lekkie ciężary moge zrobić wiele powtórzeń aż do bólu.
Bieganie też nie sprawia dla mnie większego kłopotu tylko teraz jest zima ale Potrafiłem truchtem zrobić jakieś 10-15km z kilkoma przerwami na rozciąganie mięśni.
Dieta hmmm chyba najgorsze dla mnie jem to zależy od dnia od 1 do 4 posiłków dziennie.
Jak zjem po trochu dajmy na to 3 kanapki na śniadanie,obiad 4 łyżki ziemniaków+ kotlet podwieczorek ze 3 kanapki i kolacja tyle samo do każdego posiłku 500ml płynów.Cos takiego jest u mnie sporadyczne głównie to jem rano wielkie śniadanie np jajecznica na czymś 3 jajka + jakies 5 kromek chleba i kolacja koło godziny 17-20 która mniej więcej wygląda podobnie na jedzenie często nie mam czasu (nie chce mi się jeść głównie);/ Przytycie w moim wykonaniu jest chyba nie możliwe kiedyś nawet brałem jakieś syropy na apetyt ale to nie dało żadnego skutku dopiero jak zacząłem brać kreatynę zacząłem normalnie jeść czyli jakieś 6 razy dziennie ale przytyć się nie udało ;/:D Więc nie wiem co zrobić z tym wszystkim Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE