trainbook. road to summer 2014
Napisano Ponad rok temu
za chwile na dole rozpisze plan co i jak. Do tego przedstawie przykladowa diete na chwile obecna oraz w cotygodniowej relacji bede mniej wiecej opisywal co jadlem itd;)
do tego dochodzi suplementacja, zostalo mi 1,5 tygodnia na XPANDZIE w tabs oraz w proszku, aminokwasy, a przed snem vitaminki oraz ZMA;) no to narazie chyba na tyle na dole przedstawiam plan. enioy!
PONIEDZIALEK- KLATKA PIERSIOWA+BICEPS
1.Wyciskanie na poziomej sztanga 3 serie po 8 powtorzen
2.Wyciskanie na plusie sztanga 3 serie po 8 powtorzen
3.Rozpietki na plusie 3 serie po 10 powtorzen
BICEPS
1.uginanie przedramion ze sztangą prosta(podchwyt) 3 serie po 10 powtorzen
2.modlitewnik 3 serie po 10 powtorzen (4 seriaa zmniejszenei ciezaru i 15 powtorzen)
3.Mlotkowe sztangielkami siedzac 3 serie po 10 powtorzen (4 seria max)
WTOREK- DZIEN WOLNY OD SILOWNI
SRODA- PLECY+ TRICEPS
1.Sciaganie wyciagu szerokim nachwytem 3 serie po 8 powtorzen
2.Sciaganie wyciagu waskim podchwytem 3 serie po 8 powtorzen
3.Wioslwanie sztanga w opadzie 3 serie po 8 powtorzen
TRICEPS
1.Francuskie leżąc 3 serie po 8 powtorzen
2.Prostowanie przedramion na wycia 3 serie po 8 powtorzen (4 seria 10-12)
3."Uginanie" przedramion w podporze(?) 3 serie po max powtorzen
CZWARTEK- WOLNE OD SILOWNI
PIATEK- BARKI + KAPTURY (+) UDA??
1.Wyciskanie sztangi za glowa 3 serie po 8 powtorzen
2.Pelne Arnoldy 3 serie po 8 powtorzen
3.Unoszenie sztangi w przod 4 serie po 8 powtorzen
KAPTURY
1.Szrugsy sztanga 3 seria po 8 powtorzen
UDA
1.Pol przysiady ze sztanga na plecach 3 serie po 12 powtorzen
No i tak mniej wiecej wyglada to wszystko;) treningi hokejowo dochodza w PON,WT,SR oraz PT;)
Dlatego zastanawiam sie czy robic te nogi przy takiej intensywnosci treningow??
O i jeszcze dodam ze na regeneracje po weekendzie wyjde i robie aerobowy trening oraz codziennie A6W!!
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Duże partie: Klata, Plecy, Uda, Barki: 3-4 ćwiczenia po 3-4 serie, od 12 do 16 serii
Małe partie: Biceps, Triceps, Łydki: 2-3 ćwiczenia po 3-4 serie, od 8 do 12 serii.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiedziałem że jesteś hokeistą W jakim klubie grasz?
Pomogłem? Daj Plusika będę wdzięczny >
Napisano Ponad rok temu
do barkow unoszenie sztangielek bokiem
do plecow MC
Duze partie na 4 serie x 10(w tym tygodniu zobaczymy jak dam rade)
male partie tak jak mi rozpisales;) dzieki za rade
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
poniedizalek- trening poszedl dobrze, ostatnia seria z wyciskania na plusie 2 ostatnie powt. z pomoca, biceps spompowany do maxa moich granic
dzis- plecki poszly dobrze, musze poprawic technike wioslowania sztanga za to tricek bomba!!
do tego pon, wt, sr- treningi dodatkowe + dzis 7 dzien a6w.
dieta- sniadanie paczka ryzu z jogurtem
2 sniad. ciemny chleb z kurczaczkiem + mutant mass
obiad piers + ryz+ marcheweczka
przed treningiem MM i miedzy treningami MM
przed snem twarog
mniejwiecej tak to wygladalo;p jakby co jakies pytanie czy rady chetnie poslucham
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
z grymasem bolu dokonczylem 1sze cwiczenie, nastepnie musialem zmodyfikowac tak zeby nie obciazac za bardzo reki, oraz zmniejszylem minimalnie ciezar.... szkoda no ale mowi sie trudno;)
co do diety, sniadanie platki owsiane z mlekiem i brzoskwinia, pozniej banan i 2 kromki z serem.
obiad 400g piersi z ryzem , przed treningiem mutant mass.
to narazie tyle!!
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Jak to przed treningiem mutant mass Posiłek przed treningowy powinien zawierać węglowodany złożone oraz kawał mięcha a nie odżywki.siemka, wlasnie wrocilem z treningu. nie wiem czy dzisiejszy dzien w ogole zaliczyc do treningowych bo byla kompletna piz..... rano bylem na pobraniu krwi do badan, i pigula zle sie wkula.... na miejscu masakra ale po pewnym czasie spoko. na rozgrzewce tez nie odczuwalem nic no ale po zarzuceniu ciezaru myslalem ze sie zesram z bolu
z grymasem bolu dokonczylem 1sze cwiczenie, nastepnie musialem zmodyfikowac tak zeby nie obciazac za bardzo reki, oraz zmniejszylem minimalnie ciezar.... szkoda no ale mowi sie trudno;)
co do diety, sniadanie platki owsiane z mlekiem i brzoskwinia, pozniej banan i 2 kromki z serem.
obiad 400g piersi z ryzem , przed treningiem mutant mass.
to narazie tyle!!
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
a co do treningu poneidzialkowego- wszystko zrobione zgodnie z planem, dodatkowo do bicepsa 3 serie uginania z podporem o kolano.
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
-wszystkie cwiczenia wykonane, dorzucilem brame 4 seriie po 10 powtorzen na zakonczenie
wtorek- 30 min aerobow
sroda- wszystk oz planu wykonalem oraz triceps tak samo, dorzucilem jedna serie do sciagania wyciagu;)
piatkowy trening odpuscilem gdyz zlapala mnie choroba, wczoraj caly dzien w lozku, dzis musialem na mecz sie wykurowac, mysle ze jutro normalnie trening bedzie zrobiony;)
dieta jak wczesniej pisalem staram sie trzymac, jedynei odstawilem przed treningiem MM, a wlaczam kurczak, tunczyk lub podobne rzeczy!
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
srodowy trening zaliczyc moge do udanych lecz konsekwencje do mniej, totuz przy jednym z cwiczen na plecy cos mi skoczylo w odcinku ledzwiowym;/;/ wczoraj bol byl duzy dzis juz bardzo maly, ktory od czasu do czasu mi sie zdarza, lecz i tak mam zamiar wybrac sie do lekarza, co myslicie o tym?
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Bareczki, poszly srednio. jakos nie czulem parcia tego dnia;/ zero mocy, za to checi spore. trening zrobiony lecz z niedosytem.
Poniedzialek 4.10
KLATA+BICEPS
Trening jeden z leposzych jakie odbylem w mojej krotkiej karierze, hehe. delikatnie zwiekszylem ciezary, a do tego dorzucilem 1 serie. trening ponad plan, bardzo zadowolony jestem
SRODA 6.10
PLECY+TRICEPS
Tak jak w poniedizalek progres ciezaru. lecz nei dodawalem serii
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
plan na najblizsze miesiace- szerokie plecy oraz powiekszenie lapek, hehe
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
@PUMP- mozliwy moj blad.
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Życzę zwiększenia masy Pozdro .
Napisano Ponad rok temu