SAMA DECA NA CYKL!
Napisano Ponad rok temu
Mam 18 lat cwicze od 2 miesiecy bez przerw ale wczesniej tez troche chodzilem na silownie.Mam 198cm wzrostu a waze zaledwie 82kg.Zakupilem sobie 15 ampulek deki na recepty wiec 100% pewna.Czytalem juz troche o tej dece i zdania sa podzielone co do seksualnych problemow i niewiem co robic.Chcialbym sobie zrobic pierwszy cykl z dekii. potem clomid na odblokowanie.Prosze o pomoc jakie dawki brac(ilosc,odstepy czasowe)zeby byly widoczne efekty po cyklu.I co z tym odblokowaniem to zapobiegnie wlasnie temu efektowi ''leniwego wacka''???BARDZO PROSZE O POMOC!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ten przykladowy cyklu z Deca pokazuje ze nie jest to steryd na pierwszy raz {SMILIES_PATH}/excl.gif
1-10 Deca 200mg do 400mg/tydz
1-11 Testosteron Enanthate 400mg/tydz
1-13 Zalecam Nolvadex 10mg/dzien
12-13 Clomid 100mg->50mg
Cykle dla Ciebie :
1 Cykl - Prolo 200-300 mg/tydz
2 Cykl - Metka 20-25 mg/dziennie
Napisano Ponad rok temu
popieram i niekombinuj a deke zostaw na 2 cykl {SMILIES_PATH}/excl.gifCykl Deca+Testa :
Cykle dla Ciebie :
1 Cykl - Prolo 200-300 mg/tydz
2 Cykl - Metka 20-25 mg/dziennie
Napisano Ponad rok temu
w piramidzie 1;1;2;3;2;1;1
podobno piramidka stala sie juz niemodna, niewielu ją stosuje. Czy to prawda ?
Napisano Ponad rok temu
1-10 prolo 200mg ewentualnie w pierwszym tygodniu 300mg? {SMILIES_PATH}/smile.gif
Napisano Ponad rok temu
w piramidzie 1;1;2;3;2;1;1
podobno piramidka stala sie juz niemodna, niewielu ją stosuje. Czy to prawda ?
Masz 100% racje, piramidy juz sie nie uzywa od wiekow {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif
Napisano Ponad rok temu
zapomnialem dopisac: a moze byc sam teść na pierwszy raz i na dłuzej niz 6 tygodni?
1-10 prolo 200mg ewentualnie w pierwszym tygodniu 300mg? {SMILIES_PATH}/smile.gif
Pewnie ze tak. Pisalismy Tobie z Koksikiem iz na poczatku cykl na samej tescie jest bardzo dobry {SMILIES_PATH}/excl.gif Proponuje : 1-10 Testosteron prolongatum 200mg co 5 dni i bedziesz zadowlony. Jak skonczysz cykl odezwi sie co i jak. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Elemi..nie wiem co jest modne a co nie ..chyba nie jestem tredyy:b hehhh ale prawda jest taka ze "organizm to bardzo mądre zwierze" i piramidka jest potrzebna poniewaz zwierzynka przyzwyczaja sie do srodka i z czasem on szału dla "niego" nie robi i trzeba zwiekszac dawki zeby bylo efektywniej ....{SMILIES_PATH}/smile.gif))...zo do rozsadniego dawkowania to poczekaj na odp Koksika ....nie chcial bym przesadzic..:b pzdr
Witam Xawier, Ja osobiscie podzielam powyzsza wypowiedz JunioraWB3. Żadnej piramidki, rozumiem np Omka 500mg 750 750 750 750 750 750 750 500 500 + reszta witamin ale 250mg 250 250 500 500 750 750 500 250 250 {SMILIES_PATH}/lol.gif Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Był kiedys bardzo wielki spór na temat Deca-duraboliu 200mg/2ml i jedna z osob wpadla na wpanialy pomysl :
Szanowny Panie,
W odpowiedzi na Pana pytanie informuję, ze firma produkuje ten preparat również w dawce 100 mg/1ml. Dostępny jest on w 1ml ampułkach lub 2ml fiolkach. Niestety na podstawie zdjęć nie mogę stwierdzić czy preparat jest oryginalny czy podrobiony. Sprawdziłam, że preparat w dawce 100 mg/1ml w opakowaniach 3 lub 5 fiolek jest zarejestrowany w Grecji.
Z wyrazami szacunku,
Jolanta Wawrzyniak
Regulatory Affairs Manager
`Health Matters'
Organon Polska Sp. z o.o.
ul. Poleczki 21
02-822 Warszawa
POLAND
Tel : +48 22 545 06 00
Fax : +48 22 545 06 05
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[www.organon.pl]
Junior proponuje wyslac Tobie zapytanie do Organonu moze Ty dostaniesz inna odpowiedz {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do typowej piramidki to zgadzam sie z kolegami modami,ale stosuje sie progresje tak jak pisal mac406,np ome 500,750,750,750.......500 i to tyleElemi..nie wiem co jest modne a co nie ..chyba nie jestem tredyy:b hehhh ale prawda jest taka ze "organizm to bardzo mądre zwierze" i piramidka jest potrzebna poniewaz zwierzynka przyzwyczaja sie do srodka i z czasem on szału dla "niego" nie robi i trzeba zwiekszac dawki zeby bylo efektywniej ....{SMILIES_PATH}/smile.gif))...zo do rozsadniego dawkowania to poczekaj na odp Koksika ....nie chcial bym przesadzic..:b pzdr
Napisano Ponad rok temu
bhuehehe a co niby mieli napisac a sprawdzałes w katalogu organonu czy jest taki preparat? kiedys szukałem i za huja nie mogłem go namierzyc
Sorry ale nie rozumiem {SMILIES_PATH}/sad.gif Odpisali na zadane pytanie co mieli innego zrobic/odpisac {SMILIES_PATH}/question.gif To jest przedstawicelstwo firmy Organon na Polske. Chyba ze pani Jolanta Wawrzyniak handluje Deca 200mg/2ml Underground po pracy {SMILIES_PATH}/biggrin.gif Pozdro