PH ... OPIS WSZYSTKICH CYKLI!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na m drolu z epi zrobisz taki sam efekt jak na propie i winie, czyli malo spadkowa dobra sucha mase. wiadomo ze bedzie roznica w wadze, bo na koksie mozesz jechac dluzej nie martwiac sie o organy, ale powiedz ile na samym winie bedziesz wstanie zrobic, wina tez nie bedziesz chyba ciagnal w nieskonczonosc, bez wzgledu na to czy tab czy depo.
moim zdaniem porownywanie ph i saa pod wzgledem "mocy" jest bezsensowne. wiekszosc saa niema grop metylowych i mozna robic dlugie cykle.
zrobicie na saa 4tyg cykl na boldzie lub dece? bo na ph tak.
ilosc masy zalezy od dlugosci cykli, wiec nie wyskakujcie z tekstami na saa zroibicie wiecej. porownajcie krotkie cykle na saa (6tyg) do ph (6tyg), i co wtedy wyjdzie?
ze efekt ten sam, tylko trzeba odpowiednio dobrac specyfiki.
w ciagu roku na ph jest sie w stanie zrobic kilka cykli po 6-7tyg, nawet ze 4. a na saa 4 cykle beda trwaly kilka razy dluzej. wiec oczywistym jest ze na 7cyklach saa zrobisz wiecej niz na 7 cyklach ph.
ja stoje po srodku tego podzialu. kazdy ma jakies priorytety i wedle nich powinno sie dobierac cykle, srodki, ich dlugosci. bez sensu jest dzielic to, skoro jedno i drugie to doping.
Napisano Ponad rok temu
bez sensu jest dzielic to, skoro jedno i drugie to doping.
dokladnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
a co do ph i co że robisz cykl w 4 tyg jak po kolejnych 4 wszystko stracisz szybko rośnie , szybko spada , dlatego nawet propa pomimo szybkiego działania nie opłaca sie brać krócej niż 6 tyg
ph chyba biorą tylko ludzie którzy sądząc że nic w siebie nie wbijają to są czyści , albo naczytają sie opowieści jak to w 3 czy 4 tyg sie robi 6+ kilo suchej masy , nie zauważyliście że żaden z kulturystów czy to pro czy debiutantów tego nie bierze ? to chyba jasno stawia sprawę
Napisano Ponad rok temu
masz racje ze nie robilem takiego cyklu na m-drolu i epi, ale przepuszczam ze efekt bedzie podobny, rowniez opieram sie na opinniach przeczytanych na innych forach.
ale przymierzam sie do takiego wiec zdam relacje i ocenimy co i jak.
tak jak ludzie powietpiewali w cykl susa, mowiac ze pewnie zalalo mnie tylko woda. tak moge stwierdzic ze jestem juz kolo 3tyg po odbloku, a spadllo mi 4kg z 13 zrobionych. moze cos jeszcze spadnie, nie wiem, wiem tyle ze na poczatku spadlo mi te 4kg i tak zostalo.
zlotym srodkiem by bylo walic sredniej dlugosci cykle, w polaczeniu saa+ph, ja takie cos polecam, pod warunkiem ze komus to potrzebne. jesli nie to po co.
o nie walkowana dece, czy trena trudno, a o susa juz nie, i mozna go pociagnac 4tyg. w10tyg czy 8tyg cyklu.
kazdy ma inne zdanie poki niema klotni mozna o tym rozmawiac.
wiadomo tez ze nie kazdy czlowiek pomagajacy w ulozeniu komus cyklu, czy dajacy jakies rady, musi skonsumowac wszystkie srodki.
a i mi maks chodzilo z tymi 4tyg o to ze mozna dac w postaci ph jakis specyfik w krotkim czasie, ktory zazwyczaj swoj odpowiednik ma w dlugim estrze. tu bold min 8tyg a tu nawet 4tyg. jesli nie zalezy komus na dlugosci cyklu tylko na podszlifowaniu cyklu to wali krotko ph na koniec normalnego tescia.
Napisano Ponad rok temu
chodzi mi o czysta postac, a nie o spalacz ktory ja zawiera
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
macie jeszcze jakies inne zrodla ?
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
a no i saa to są pochodne hormonów ? ( estry teścia itp ) a ph to pochodne saa ? więc są pochodnymi pochodnych hormonów ?
bodziu sssskarbie sorry za burdel
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie bold w saa rozkreca sie 8tyg a w ph z kilka dni wiec mozna zrobic duzo krotszy cykl.
ph sa drozsze, ale latwiej dostepne, i pewniejsze jesli chodzi o wyjebki.
sa zalety i sa wady, mysle ze ph najlepiej sprwadza sie jako dodatek do saa ale jesli ma sie do niego latwy i 100% dostep.
zakonczmy temat bo to rzeka jest.
a na cyklu zrobilem duzo, na susie 9-11kg pozniej na enanie i omce doszlo 3kg.
wiec napewno gdyby nie dlugosc cyklu to by byly wieksze spadki.