Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Siema! Mam pytanie do was. Potrzebuję czegoś co pomoże mi budować masę. Ale jako świeżak w tej sprawie naczytałem się dużo o tym, ze spadnie mi libido a wiecie... Wolałbym jednak działać normalnie swoim sprzętem. Macie jakieś dobre, sprawdzone suple?
Napisano Ponad rok temu
Witam mam 28lat 180 cm wzrostu i waże 107kg (spadłem ze 117kg i stanelem nic już nie spada) możecie doradzić jakie suplementy dodać do diety a może jakiś steryd na spalanie z góry dzięki za pomoc
Podobnie jak poprzednik, polecam najpierw zmniejszyć kaloryczność diety zanim wprowadzisz jakiekolwiek suplementy.
Siema! Mam pytanie do was. Potrzebuję czegoś co pomoże mi budować masę. Ale jako świeżak w tej sprawie naczytałem się dużo o tym, ze spadnie mi libido a wiecie... Wolałbym jednak działać normalnie swoim sprzętem. Macie jakieś dobre, sprawdzone suple?
Spadek libido podczas budowania masy jest raczej efektem niedostatecznej regeneracji przy intensywnych treningach. Sama suplementacja jest bezpieczna, oczywiście nie mówimy tu o wsparciu środkami hormonalnymi
Co do samych suplementów, jak wygląda dieta? Bo to ona w głównej mierze determinuje nasze efekty. Jeżeli coś w niej szwankuje to żadne odżywki nie pomogą.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dietę mam rozpisana myślałem o jakimś spalaczu ale niektórzy wspominali żeby zainwestować w wino a nie chce spalić mięśni
Ci którzy wspominali mają raczej kiepskie pojęcie o czymkolwiek wsparcie mocnymi anabolikami to już wyższa szkoła jazdy i z pewnością nie ten dział.
Napisano Ponad rok temu
Podobnie jak poprzednik, polecam najpierw zmniejszyć kaloryczność diety zanim wprowadzisz jakiekolwiek suplementy.
Spadek libido podczas budowania masy jest raczej efektem niedostatecznej regeneracji przy intensywnych treningach. Sama suplementacja jest bezpieczna, oczywiście nie mówimy tu o wsparciu środkami hormonalnymi
Co do samych suplementów, jak wygląda dieta? Bo to ona w głównej mierze determinuje nasze efekty. Jeżeli coś w niej szwankuje to żadne odżywki nie pomogą.
No dietę mam rozpisaną. Czyli nie mam się co obawiać spadku libido jeżeli będę się regenerował odpowiednio? No właśnie ja się nie za bardzo znam na tym wszystkim. I myslałem, ze może ktoś z własnego doświadczenia doradzi coś na budowanie masy.
Napisano Ponad rok temu
No dietę mam rozpisaną. Czyli nie mam się co obawiać spadku libido jeżeli będę się regenerował odpowiednio? No właśnie ja się nie za bardzo znam na tym wszystkim. I myslałem, ze może ktoś z własnego doświadczenia doradzi coś na budowanie masy.
Jestem zdania, że pierwsze 3 miesiące pracy (tj. dieta + trening) można bazować jedynie na kompleksie witamin. Po tym okresie, gdy organizm zaadaptuje się do nowego trybu funkcjonowania można pomyśleć o bardziej zaawansowanym wsparciu.
Napisano Ponad rok temu
Jestem zdania, że pierwsze 3 miesiące pracy (tj. dieta + trening) można bazować jedynie na kompleksie witamin. Po tym okresie, gdy organizm zaadaptuje się do nowego trybu funkcjonowania można pomyśleć o bardziej zaawansowanym wsparciu.
A co na przykład będzie tym konkretnym wsparciem? Pytam tak na zaś.
Napisano Ponad rok temu
A co na przykład będzie tym konkretnym wsparciem? Pytam tak na zaś.
Ja zainwestowałbym najpierw w BCAA i Glutaminę. Po pierwsze świetnie zabezpieczą mięśnie przed degradacją na skutek działania katabolizmu z niskokalorycznej diety, po drugie poprawiają przyswajalność składników odżywczych z pożywienia i po trzecie przygotują metabolizm na działanie późniejszego spalacza.
Napisano Ponad rok temu
Chłopie Ty się nie bierz za żadne sterydy ani inne syntetyczne gówna, bo to tylko pogorszy sprawę. Patrz tylko na naturalne suplementy, nie ma sensu się truć, tym na dłuższą metę nie poprawisz wyników. Ja od dłuższego czasu jadę na LargoMass. Arginina, Karnityna, Tribulus i cała reszta składu naturalne i robią swoje, czyli zmiana tkanki tłuszczowej w masę mięśniową i to dość szybko widać efekty.
Napisano Ponad rok temu
O to jesteś drugą osobą która mi to poleca. Chyba sobie kupię ten LargoMass. Wypróbuję. Mam nadzieję, ze zadziała. Dzięki za rady!