Wzrost: 200 cm
Wzrost: 200 cm
Waga: 86 kg
Waga planowana: nie wiem
Staż treningowy: brak
Ilość treningów w tyg: 3-5
Rodzaj treningów: dysponuje wagą własnego ciała oraz hantlami. Będę starał się robić na zmianę, np. w pon góra w środę dół itd.
- co do wagi to raczej stoję w miejscu. Do tej pory nie odżywiałem się zbyt zdrowo. Od 03.08.17 odrzucam słodycze i inne niezdrowe rzeczy. Chociaż wiadomo nie wiem czy np. W gościach będę w stanie odmówić.
Witam, nazywam się Marcin i planuję w końcu naprawdę coś ze sobą zrobić. Mój cel na ten miesiąc to przygotowanie się na siłownie na którą zamierzam zacząć chodzić od września, niestety - jeżeli czas pozwoli, ponieważ będę musiał w tym roku chodzić do szkoły na godziny popołudniowe a dojeżdżam 20 km. pociągiem i może być ciężko, ale postaram się zrobić wszystko co w mojej mocy!
Chce zrobić ile się da sprzętem którym akurat dysponuje (Pożyczonym zresztą, więc jest motywacja żeby się nie kurzył).
Chce jak najbardziej powiększyć swoją siłę, no i może jak pomożecie zacząć gubić zbędny tłuszczyk pod pępkiem
Jak już pójdę na siłownie to będę chciał jak najbardziej rozwinąć klatę,bicepsy i tricepsy, ale oczywiście reszty też nie zostawię, zwłaszcza nóg, przecież nie chce wyglądać jak bocian!
Chciałbym się dowiedzieć czy wystarczy abym w pierwszym miesiącu po prostu starał się jeść zdrowo czy mam już sobie wszystko wyliczyć?
Oraz prosiłbym, jeśli to nie jest wielki problem o plan treningowy z użyciem hantli.
Wypytujcie śmiało!
Załączam zdjęcie aktualnej sylwetki oraz sprzętu jakim dysponuje
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
sorki za brudne lustro
hantle:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]