14 latek obronil sie przed napadem na ulicy kopemw jaja :)
Napisano Ponad rok temu
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Coś niewłaściwie obchodzisz się z facetami. :twisted:no z tego co mowil jeden gosc, ktorego kopnelam,przez przypadek, z kolana,to faktycznie boli. wierze mu, szczegolnie, ze zlapawszy sie za wyzej wspomniane juz miejsce, usiadl sobie, nie wstal przez godzine. po tygodniu podobno dalej go bolalo i cos jeczal o jakichs sincach
pzdr.
I widzisz co zrobiłaś. Na grze wstępnej się skończyło. :?
A trzeba było obejrzeć uważnie miejsce urazu i zaopiekować się pechowcem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zachował się optymalnie jak na ulicę.Nie dał się skopać, "wyłączył" napastnika i uciekł.
............
Kop w jaja działa przez chwilę. Po takim czymś ten napastnik to by go chyba rozniósł. :twisted:
Zachował się bardzo dobrze. Podstawowa zasada, to nie robić za kibica i nie przyglądać się długo i namiętnie jakie zrobiliśmy wrażenie. To kopnięcie mogło nie trafić, a tylko dać kilka sekund zaskoczenia i je właśnie trzeba umieć wykorzystać na wycofanie się na z góry upatrzone pozycje. Nie patrzcie z punktu widzenie własnego, tylko z punktu widzenie osoby z góry skazanej na przegraną w konfrontacji.
Kop celny działa długo, ale nie jest często widzianym zjawiskiem. Zwłaszcza u osoby działającej intuicyjnie, a nie obytej z tą techniką.
Napisano Ponad rok temu
to byl ZART i PRZNOSNIA ale ze dwa trzy kolanka po tym kopie w jaja by dostal i tyle...ehh zawsze musicie przesadzacja bym wgniotl jego (napastnika) strefe (razem z nim) w podloze
A nie lepiej sztachetą w łeb kilkanaście razy, potem skoczyć butami na twarz, a na koniec pociąć nożem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
ciesze sie ze znalazlem zrozumienie wsrod podobnych mi ludziMradu:ale my wszyscy wiemy o twoich sadystycznych skłonnościach..nie musisz się już ukrywac;pomożemy ci,nie tłumacz się :wink:
pozdr.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
siła tkwi w jedności...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
To jeszcze dzieciak. Przecież czternastolatkom to dopiero co włosy rosną no wiecie gdzie... pod pachą
Ja juz dawno mam To chyba Ty jestes jakis opozniony
Hmmm... Dobrze ze spierd... bo rzeczywiscie moglo sie to zle skonczyc :? Ja tez bym uciekl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kobiety bywają baaardzo brutalne...no z tego co mowil jeden gosc, ktorego kopnelam,przez przypadek, z kolana,to faktycznie boli. wierze mu, szczegolnie, ze zlapawszy sie za wyzej wspomniane juz miejsce, usiadl sobie, nie wstal przez godzine. po tygodniu podobno dalej go bolalo i cos jeczal o jakichs sincach
pzdr.
ale ta płeć tak ma
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
blackgirl
Napisano Ponad rok temu
w takim razie słusznie słusznie Waćpanno..nie zrekompensowalam. dostal, bo probowal mnie skrzywdzic, w zwiazku z czym, co niby mialam mu rekompensowac?? a ze przez przypadek dostal tam gdzie nie celowalam, coz.... wazne ze skutecznie, odsunal sie i ja bylam bezpieczna...
pozdrawiam
blackgirl
według mnie i tak postapiłąś humanitarnie nie dobiłaś :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kobieca konfrontacja MMA w Polsce
- Ponad rok temu
-
Jak poradzic sobie z nadmiernym strachem?
- Ponad rok temu
-
Skuteczność na ulicy
- Ponad rok temu
-
Jak sobie poradzić w pociągu ?
- Ponad rok temu
-
moj portfel
- Ponad rok temu
-
czy dziewczyny lubią się bić?
- Ponad rok temu
-
Jak odróżnić leszcza od zawodowego zabijaki ?
- Ponad rok temu
-
???
- Ponad rok temu
-
Czuć sie bezpiecznym
- Ponad rok temu
-
Ego Ulicznego Wojownika
- Ponad rok temu