14 latek obronil sie przed napadem na ulicy kopemw jaja :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w takim razie słusznie słusznie Waćpanno..nie zrekompensowalam. dostal, bo probowal mnie skrzywdzic, w zwiazku z czym, co niby mialam mu rekompensowac?? a ze przez przypadek dostal tam gdzie nie celowalam, coz.... wazne ze skutecznie, odsunal sie i ja bylam bezpieczna...
pozdrawiam
blackgirl
według mnie i tak postapiłąś humanitarnie nie dobiłaś :wink:
tez uwazam, ze slusznie...
nie dobilam, bo bylam w lekkim szoku skutecznosci mojej intuicyjnej obrony
pozdrawiam
blackgirl
Napisano Ponad rok temu
A co do tego czternastolatka to cały temat wydaje mi się troszkę bez sensu. Piszecie o opanowaniu tego dzieciaka argumentując to tym że trafił w jaja . Przecież to naprawdę nie jest wielki problem trafić, a co do opanowania to może i tak było, ale równie dobrze mógł zrobić to odruchowo pod wpływem adrenaliny .
Napisano Ponad rok temu
uwazam ze chlopak zachowal sie optymalnie. opanowania mogloby mu pozazdroscic wielu doroslych. na twoim mradu miejscu bym nie mowil co to ja bym nie zrobil, bo sie czesto okazuje ze opowiesci swoje a zycie swoje i kto wie czy po dwoch strzalach w palnik zadanych przez kogos 2x starszego i budzacego strach, bys grzecznie nie oddal telefonu. takich zachowan sie nie da sprawdzic na sucho, w teorii... acha i przypomne, mowimy o 14 letnim dziecku.
Na pekinie jak 2 kolegow mojego brata [14 lat] chcial skroic koles. To zaliczyl runde gazem na pyszczydlo a potem 30 sekund batonowania.
Troche to chore, ale z 2 strony. Poradzili sobie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wniosek: trzeba umiec zastosowac to kopniecie i byc w odpowiedniej sytuacji - z reguly nie ma problemu w szamotanie na stojaco gdy przeciwnik nie widzi ruchow twoich nog
tych moich tekstow nie bierze sobie zbytnio do serca i nie traktujcie zbyt powaznie - to tak na przyszlosc zeby uwazac i sie nie "przejechac" alee wiadomo ze to bardzo rzadkie sytuacje ze nie udaje sie trafic 8)
pozdr
Napisano Ponad rok temu
PS. Mradu ciekawe czy Ty po dwóch strzałach w łeb i przy takim strachu bys go butował...
Napisano Ponad rok temu
recze ci, ze jezeli trafilbym go wczesniej w jaja to TAK, skopalbym go na tyle na ile mialbym sile. A przynajmniej kopnalbym go w twarz kolanem.
PS. Mradu ciekawe czy Ty po dwóch strzałach w łeb i przy takim strachu bys go butował...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
blackgirl
Napisano Ponad rok temu
Trzabyło dobić skr*****
Takiego to tylko w ryj
Ktoś cieżko pracuje na to a taki skur**** w ułamku
sekundy wezmie co twoje ale to jest POLSKA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja to zawsze mam przy sobie nunchaku Ja mam 14 lat i nie bede sie bawił w kopanie w jaja ( ale wiem ,że to jest bardzo skuteczne ) Bardzo dobrze oswoiłem sobie nun więc na początek zaczne świrować ,aby zniechecic przeciwnika ,a jak to nie pomoze to w łeb Narazie nikt mnie jeszcze nie zaatakował ... no i dobrze Teraz jade na kolonie i oczywiście zabieram ze sobą nun niech tylko ktos sie przypluje do mnie :twisted: no to sie obudzi na drugi dzień z bólem głowy :twisted: ja tylko mam nunchaku do obrony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no pewnie , że dobić a to zaden problem mam łatwy dostęp do plecaka i nun jest na wierzchu w ułamku sekundy bedzie lezał i kwiczał
Transformers to ukryta moc...
A to Twoje nun nie było do jakiejś gazety dodawane czasem?
Dudek, jak nie chcesz by się ludzie z Ciebie śmiali na forum, myśl zanim napiszesz... ot taka koleżeńska rada...
Napisano Ponad rok temu
Dawac tu Combata :-D
Napisano Ponad rok temu
sadze ze Combat ma juz dosyc uzerania sie z takimi tematami.
w koncu ile mozna skoro i tak nie dociera...
Yak z drugiej strony to zacne ze dales mu cale 14 sekund..zdazy nawet moze wyciagnac:)
dobry z Ciebie i prawy czlowiek:)
ja bym jeszcze uwazal, bo Jumbo moze o kims kolejna ballade ulozyc..
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kobieca konfrontacja MMA w Polsce
- Ponad rok temu
-
Jak poradzic sobie z nadmiernym strachem?
- Ponad rok temu
-
Skuteczność na ulicy
- Ponad rok temu
-
Jak sobie poradzić w pociągu ?
- Ponad rok temu
-
moj portfel
- Ponad rok temu
-
czy dziewczyny lubią się bić?
- Ponad rok temu
-
Jak odróżnić leszcza od zawodowego zabijaki ?
- Ponad rok temu
-
???
- Ponad rok temu
-
Czuć sie bezpiecznym
- Ponad rok temu
-
Ego Ulicznego Wojownika
- Ponad rok temu