Mam 17 lat i trochę by przydało się zrzucić aktualnie jestem na diecie, ale efektów nie widać z powodu mojej skłonności do tycia. Trenuję 3-5 razy w tygodniu intensywnie ( sporty walki) i chciałbym kupić jakiś spalacz, który by mi pomógł osiągnąć cel ( jakieś 7-8 kg), lecz trochę boję się stosować, ponieważ kofeina i wgl ( nie będę miał jakiś problemów na intensywnym treningu?). Słyszałem o jakimś mango afrykańskim działa to ( naturalnych mniej się boję.)
Spalacz
Napisano Ponad rok temu
Może jeszcze raz podejdź do kwestii diety: http://forum-kultury...iedzy-o-diecie/
Spalacz nie pomoże jeśli nie będzie odpowiedniej diety, to jest jedynie dodatek. Możesz też robić 2x tygodniu interwały.
Użytkownik BarBeast edytował ten post Ponad rok temu
Mój DT #BedeBestia http://www.fabrykasily.pl/topic/115291-dt-bedebestia-street-workout
Napisano Ponad rok temu
W takim wieku nie ma sensu stosować spalacza tkanki tłuszczowej. Bez problemu uda Ci się pozbyć fatu i wyciąć sylwetkę bazując jedynie na diecie i dobrym planie treningowym. Sprawdź link wrzucony przez mojego przedmówcę, znajdziesz tam wszystkie podstawy które pomogą Ci dopracować swój plan żywieniowy.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Jesli chodzi o suplementy mozesz jedynie zainwestowac w witaminy i mineraly tutaj polecam Mega Daily One z firmy Scitec Nutrition
Napisano Ponad rok temu
Witam. Podpinam się pod temat. Mam 22l obecnie jestem na diecie. Zaczynałam z wagą 87kg jest 81kg. Biorę thermo speed extreme ale jakoś nie widzę po tym rezultatów a do 20 maja chciałabym sporo się pozbyć. Doradzcie mi jakiś dobry spalacz. Może Berrator, opinie na forum ma bardzo dobre.
Napisano Ponad rok temu
a jak z dietą? Być moze Thermo Speed nie działa tak jak powinien w związku z nieprawidłową kaloryką?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dostępnych spalaczy jest wiele. Sama korzystałam z Termo Speed ale starałam się lepiej odzywiać i regularnie ćwiczyć Wtedy widziałam efekty jego działania. Jeżeli ten spalacz Ci nie pomaga to , możne znajdziesz coś bardziej odpowiedniego.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]bez diety i właściwego planu treningowego są całkowicie zbędne. Nie dość, że nie działają to jeszcze bez potrzeby wydajemy pieniądze. Najpierw dopilnuj te kwestie, wciel je w życie, a następnie będziesz mógł myśleć o suplementacji.