Witam
Planuje zakup diety i treningu, ale mam pytanie czy po zakupie będzie można wybrać ze dieta nie może mieć nabiału i orzechów ?
Napisano Ponad rok temu
Witam
Planuje zakup diety i treningu, ale mam pytanie czy po zakupie będzie można wybrać ze dieta nie może mieć nabiału i orzechów ?
Napisano Ponad rok temu
Witam
Z calym szacunkiem ale ze nie masz odrobiny checi i zaparcia by samemu usozyc sobie dziete i trening, skorzystac z wielu informacji w necie i ogarnac temat tak by TOBIE pasowal. Tylko ty znasz siebie najlepiej, wiesz co lubisz jesc i jaki masz cel za tym ukryty wiec wysil sie i zrob to sam, nie kupuj czegos co moze na Ciebie zupelnie nie zadzialac. Zawsze mozesz zaytac o rade na forum. Powodzenia.
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego od razu zakładasz, że nie zadziała Sam stosuję dietę z FS i jestem mega zadowolony, a sam do tej pory byłem zwolennikiem samodzielnego podejścia. Widzisz czasami jeżeli nie jesteśmy pewni swoich umiejętności/możliwości możemy skorzystać z wiedzy bardziej doświadczonych.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Tylko nie każdy ma pojęcie o diecie, tak jak kolega wyżej i ja
Napisano Ponad rok temu
Tylko nie każdy ma pojęcie o diecie, tak jak kolega wyżej i ja
Nie rozumiem, tym bardziej nie widzę sensu odświeżać wątek sprzed dobrych 2 miesięcy .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Wielki Piątek a dieta |
Rozmowy nie na temat |
|
|
||
Trening obwodowy - tylko pod kątem siły ? |
MIXED-MA |
|
|