Cześć,
od połowy listopada trenuję z dietą i planem treningowym (ektomorfik). Trening FBW 3-4 razy w tygodniu. Od tego czasu przytyłem jakieś niecałe 9 kg (ok. 3 kg miesięcznie), co przy moim niezbyt wysokim wzroście (170 cm) jest ogromnym przyrostem. Regularnie wykonuję również analizy składu ciała. Podchodzę do nich jednak z dużym dystansem, ale mimo to wykazują one również całkiem spory wzrosty masy mięśniowej i nieco mniej tłuszczowej. Problem w tym, że porównując zdjęcia z listopada z tymi teraźniejszymi nie widzę kompletnie żadnej różnicy. Zdjęcia wykonuję o podobnej godzinie, w tym samym oświetleniu. Gdy zestawiam je obok siebie wydaje mi się, że nie potrafiłbym powiedzieć, które jest z listopada, a które z dziś. Moje pytanie więc, w co poszło te 9 kg? Zacząłem brać kreatynę od początku treningów i diety, ale chyba od samej kreatyny nie przytyłem 9 kg? Nie wydaje mi się też abym zalał się tłuszczem, bo naprawdę nie widzę różnicy między tymi zdjęciami, brzuch mi raczej nie urósł. Co o tym sądzicie?
Użytkownik tza edytował ten post Ponad rok temu