Jakie witaminki na brak energii, zmeczenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To możliwe że masz zakwaszony organizm
Jeden z pierwszych objawów to podrażone oczy
Przeczytaj ten temat
http://forum-kultury...pendium-wiedzy/
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Ja bym prześledził całą dietę jak i tryb życia. Wątpię, że jakaś witaminka postawi Cię na nogi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zawtóruję moim przedmówcom i zgodzę się by dokonać analizy całego jadłospisu. Niejednokrotnie niedobory/nadmiary rzutują na naszej aktywności. Również zbyt duża ilość białka może przyczynić się do zakwaszenia organizmu oraz ospałości.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Zapewnij sobie w miarę możliwości minimum od 7 do 8 godzin snu na dobę (najlepiej ok. 9 godzin).
Do tego kładź się spać tak abyś zasypiał koniecznie przed 12 w nocy (godzina. 24), a najlepiej abyś zasypiał przed 22.
Bez tego ani rusz.
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Brak snu bardzo wyraźnie rzutuje na naszej formie. Łatwo zaobserwować to w trakcie budowania masy mięśniowej, gdzie mimo dużej nadwyżki kalorycznej i ciężkich treningów nasza waga nie ulega rozwojowi. Własnie przez zbyt krótki czas odpoczynku i regeneracji.
Napisano Ponad rok temu
Na pewno brak snu może rzutować na brak energii i ogólne zmęczenie, nie mniej jednak niedobór witamin daje podobne efekty. Aby jednak z nimi nie przesadzić, moim zdaniem warto sięgnąć po taki produkt jak immuno colostrum. Przede wszystkim jest on szczególnie polecany osobom, intensywnie ćwiczącym na siłowni. W składzie posiada przede wszystkim mnóstwo aktywnych substancji, w tym chociażby laktoferynę, białko serwatkowe, czy argininę, a do tego szereg witamin i minerałów. Co istotne, pierwsze efekty stosowania tego suplementy można zauważyć już po miesiącu, przy czym świetnie redukuje on zmęczenie i umożliwia szybką regenerację organizmu. Poza tym znacznie poprawia działanie układu immunologicznego.
Napisano Ponad rok temu
Z tego co widzę to wymieniony przez Ciebie preparat nie dość, że nie posiada wspomnianych składników to w ogóle nie przyda się w przypadku obniżonej ilości energii. Słaba reklama .
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o siłę, to spróbuj adaptogenów. Mi pomogły zarówno w lepszym śnie, w regeneracji, w pracy mózgu i w ogólnej kondycji psychofizycznej. Są to składniki, które z tego co mi wiadomo, nie szkodzą, ale dają pełne spektrum możliwości. Z tych sprawdzonych przeze mnie to przed snem: ashwagandha (tylko ekstrakt! nie sproszkowany korzeń!) i na rano daję Recovery Adaptogens Sctiec Nutrition (mieszanka 3 składników - Kordyceps chiński, Święta bazylia oraz Różeniec górski). Są to produkty ekonomiczne, 100% naturalne i na prawdę działające. Ashwa szybciej, a ten mix to po jakimś tygodniu stałej suplementacji.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o Adaptogeny na mnie świetnie działa coś takiego Obecnie biore ADAPTO MIX
Napisano Ponad rok temu
Ja z witamin polecam 2 pozycje. Klasyczne Vita-mine multiple z olimpu bądź geriavit pharmaton. Oba niezwykle skuteczne i sprawdzone przeze mnie. Innych nie testuje bo mam wyrobione zaufanie .
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...0-kaps-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
Ja z witamin polecam 2 pozycje. Klasyczne Vita-mine multiple z olimpu bądź geriavit pharmaton. Oba niezwykle skuteczne i sprawdzone przeze mnie. Innych nie testuje bo mam wyrobione zaufanie .
Nie jesteś za młody na Geriavit Pharmaton ? Przecież to są witaminy polecane dla osób conajmniej w średnim wieku (powyżej 35 lat).
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.