Nie wiem jak u Azarta, ale na ogół micha na koksie nie różni się specjalnie od normalnej
No racja to nie różni się za bardzo aby o większą ilość białka chodzi chyba.
Opiszę swój dzień, tak czy siak miałem to zrobić
Więc tak dzień składa się z 5 posiłków co max 3h
1. Jajecznica: 150g białek jaj, bez żółtek, pomidor, szpinak. Do tego 2 kromki chleba z masłem. (chleb zwykły ale od przyszłego tygodnia jakiś inny wezmę, jakiś ze słonecznikiem )
Od razu po śniadaniu 3,5g jabłczanu kreatyny z 200ml wody, następnie 30g odżywki białkowej z 200ml mleka (3,2%)
2. 80g makaronu długiego do spaghetti LUB 80g ryżu białego LUB 300g ziemniaków gotowanych + 150g mięsa LUB 175g ryby. Mam do tego warzywka ale ostatnio ciągle zapominam ich dodać.
Zazwyczaj w tym momencie lecę na siłownię, przed treningiem ok. 30 min zapijam 10g BCAA. Od razu po treningu (w szatni) piję po raz drugi 3,5 jabłczanu kreatyny z 200ml wody, po raz drugi zapijam 10g BCAA. Po tym zjadam 2 banany i po bananach po raz drugi 30g odżywki białkowej z 200ml mleka (3,2%) i po tym wszystkim zwijam do domu.
3. Powtórzenie posiłku nr2
4. Powtórzenie posiłku nr2
5. 250g twarogu z 65g gainera
Od razu po tym piję po raz trzeci 30g odżywki białkowej z 200ml mleka (3,2%).
Teraz uwaga, dokładnie nie obliczałem makroskładników, jestem jeszcze dalej trochę niejadkiem i wiem, że to małe ilości jedzenia ale ja to zwiększam powoli boo po prostu jeszcze dla mnie to wystarczająco Dieta monotonna, mi to odpowiada, staram się nie jeść nic pomiędzy nawet byle pierdoły bo później nie zjadam w pełni posiłku albo się męćzę. W niedzielę jem co chcę od rana do wieczora. Odżywki biorę jak mi się przypomni Ale to tylko w niedzielę żeby to wszystko mi nie zbrzydło.
Na pewno każdy sie zaśmiał, jaki amator i w ogóle alee ja tam sam to wszystko dla siebie zrobiłem, wiele prób miałem z tym jedzeniem i w tym momencie uważam, ze jest ok, aby zwiększać porcje i będzie dobrze, jem to już ponad miesiąc i no, rosnę, więc działa nikt nie powie że nie
I takie pytanie, czym spowolnić metabolizm?
Pozdro!
Użytkownik Azart edytował ten post Ponad rok temu