Jutro rozpoczynam drugie opakowanie Trizera.
Jeżeli interesuje Was moja przemiana, opinie na temat spalacza to zachęcam do śledzenia wątku.
Będę też starała się wrzucać tutaj jakieś fotki zainspirował mnie Mały Koksik :>
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli interesuje Was moja przemiana, opinie na temat spalacza to zachęcam do śledzenia wątku.
Będę też starała się wrzucać tutaj jakieś fotki zainspirował mnie Mały Koksik :>
Napisano Ponad rok temu
Super ! Najlepiej będzie wrzucać 1-2 fotki na tydzień z aktualnymi pomiarami obwodów i wagi .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Chętnie zobaczę, bo sama stosuję Trizer i jestem z niego zadowolona. Ale czy pomiary, co tydzień to nie za często? Ja robię, co dwa tygodnie i mam wyrzuty sumienia, że jest to i tak za często. Ale na wagę staję tylko raz w miesiącu. Nie chcę się stresować niepotrzebnie, co tydzień. Waga nadal nie kojarzy mi się dobrze. Czy oprócz przyjmowania Trizera stosujesz się do diety? Przestrzegasz jej rygorystycznie czy folgujesz sobie co jakiś czas?
Napisano Ponad rok temu
Chętnie zobaczę, bo sama stosuję Trizer i jestem z niego zadowolona. Ale czy pomiary, co tydzień to nie za często? Ja robię, co dwa tygodnie i mam wyrzuty sumienia, że jest to i tak za często. Ale na wagę staję tylko raz w miesiącu. Nie chcę się stresować niepotrzebnie, co tydzień. Waga nadal nie kojarzy mi się dobrze. Czy oprócz przyjmowania Trizera stosujesz się do diety? Przestrzegasz jej rygorystycznie czy folgujesz sobie co jakiś czas?
Czy za często to nie wiem, ale jestem zdania że im robimy to dokładniej tym mamy lepszy wgląd w nasze działania i możemy jeszcze bardziej intensyfikować oraz zmieniać nasze treningi wraz z dietą .
Napisano Ponad rok temu
Czy za często to nie wiem, ale jestem zdania że im robimy to dokładniej tym mamy lepszy wgląd w nasze działania i możemy jeszcze bardziej intensyfikować oraz zmieniać nasze treningi wraz z dietą .
Z jednej strony masz rację. Ale z drugiej milej zobaczyć minus 3-4 kilogramy od razu na wadze niż przykładowo kilogram, co tydzień. Wszystko oczywiście jest kwestią gustu i tego, jakie mamy przyzwyczajenia. Tak jak wspomniałam już waga nie należy do moich ulubionych przedmiotów i można być rzecz, że mam opory psychiczne by na nią stawać. Zawsze podświadomie odczuwam jakiś stres, że będzie więcej kilogramów niż było mimo przestrzegania rozpisanej diety albo, że waga stoi w miejscu.
Napisano Ponad rok temu
Z jednej strony masz rację. Ale z drugiej milej zobaczyć minus 3-4 kilogramy od razu na wadze niż przykładowo kilogram, co tydzień. Wszystko oczywiście jest kwestią gustu i tego, jakie mamy przyzwyczajenia. Tak jak wspomniałam już waga nie należy do moich ulubionych przedmiotów i można być rzecz, że mam opory psychiczne by na nią stawać. Zawsze podświadomie odczuwam jakiś stres, że będzie więcej kilogramów niż było mimo przestrzegania rozpisanej diety albo, że waga stoi w miejscu.
Stres jest nieunikniony, ale i motywujący do jeszcze intensywniejszej pracy nad samym sobą . To nic przyjemnego, ale niekiedy bardzo potrzebnego by zaliczyć przełom .
Napisano Ponad rok temu
Hej! Minął już tydzień, a Ty nie zdajesz żadnych relacji. Jestem bardzo ciekawa relacji fotograficznej. Powiedz coś o swoich wynikach. Jak wygląda Twoja dieta? Ile razy dziennie bierzesz Trizer z firmy fitlabs? Czy ćwiczysz? Jeśli tak to chętnie dowiem się, co ćwiczysz. Może to będzie inspiracją dla mnie. Bo póki, co to u mnie najczęściej ćwiczenia fitness w klubie sportowym. Wiele pań chodzi na te zajęcia i wykonuje ćwiczenia tak niedokładnie, że nawet ja, jako osoba niedoświadczona i żaden specjalista widzę to. Dziwi mnie, dlaczego instruktorzy nie zwracając uwagi.
Napisano Ponad rok temu
No ja też czekam na jakiś odzew. Zaciekawiłaś tą przemianą więc chyba nie jesteśmy jedyne co czekają. Bardzo lubię czytać opisy przemian jak i porównywać zdjęcia. Jest to pewnego rodzaju motywacja dla mnie. Myślę sobie wtedy, że kiedyś i ja będę mogła pokazać się, a inni będą mi gratulować i zazdrościć. Stosujesz tą dietę od Trizera restrykcyjnie czy inspirujesz się nią?
Użytkownik nikross edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ewentualnie załóż dziennik treningowy w odpowiednim dziale. Tam będziesz mogła systematycznie informować o postępach swojej przemiany.
Napisano Ponad rok temu
Codziennie zaglądam do wątku z nadzieją, że pojawi się nowy wpis od Karla88. Zastanawiam się nad Trizerem, ale wolałabym zobaczyć wizualne efekty u kogoś, a nie tylko słowa. Niestety koleżanka opuściła nas zaciekawionych przemianą. Mam nadzieję, że na dniach pojawi się nowa informacja, bo ciekawość mnie zżera. Oczywiście oczekuję fotek przed i po wraz z informacją, jaka różnica czasowa jest między fotografiami.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Oto moja dietka i Pytania do niej |
Dieta |
|
|
||
moja domowa siłownia |
Rozmowy nie na temat |
|
|
||
moja dieta - oceńcie i zkorygójcie błedy jesli mozecie :D |
Dieta |
|
|
||
moja dietkanadaje się ? |
Dieta |
|
|
||
Dlaczego Trizer jest tak skuteczny? |
Suplementy |
|
|
Kulturystyka i Fitness →
Odżywki i Suplementy →
Jaki spalacz tłuszczu?Napisany przez , Ponad rok temu Spalacz, Tłuszcz, Docięcie i 5 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Odżywki i Suplementy →
Trizer polecacie?Napisany przez , Ponad rok temu trizer, trizer opinie i 3 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Odżywki i Suplementy →
Zanim kupisz Trizera koniecznie przeczytaj!!!Napisany przez , Ponad rok temu trizer, trizer opinie i 2 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Odżywki i Suplementy →
Spalacz Trizer próbował ktoś?Napisany przez , Ponad rok temu |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Odżywki i Suplementy →
Trizer spalacz opinie? Hit czy kit?Napisany przez , Ponad rok temu trizer, trizer opinie i 3 więcej |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
fabian91 - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu