Arek pokaż zdjęcia po miesiącu stosowania Z chęcią zobaczę jak mężczyźni reagują na działanie Trizera oraz jakie efekty można dzięki niemu uzyskać.
Trizer spalacz opinie? Hit czy kit?
Napisano Ponad rok temu
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
schudłam 4.5 kg przez miesiac stosowania tego spalacza. Fakt, że nie musialam duzo chudnac, ale tych okolo 5 kg na minusie wlasnie mi brakowalo. TRizer+wspaniala dieta i aktywnosc fizyczna daly mi naprawde efekt super. Przede wszystkim fajne jest to ze dostajemy do suplementu diete bo to duzo daje. a wszystkie moje zle nawyki zywieniowe juz wyeliminowalam. a diete polubil nawet moj syn i maz wiec nie musze gotowac dodatkowych obiadow po tym spalaczu nie mam zadnych skutkow ubocznych, wrecz czulam sie bardzo dobrze. polecam naprawde!
Napisano Ponad rok temu
Kaska dodaj zdjęcia żeby pokazać jako wyszło w praktyce Słowa nie oddają tego co naoczny dowód na zmiany !
Napisano Ponad rok temu
Ja osobiście nie stosowałem, ale wnioskując z opinii warto spróbować sobie tego specyfiku, taka prawda na każdego może podziałać coś innego. Produkt jest zachwalany, więc proponuje z niego korzystać.
Napisano Ponad rok temu
Witam, czy mógłby ktoś napisać jakąś opinię po dłuższym stosowaniu? Czy warto?
Napisano Ponad rok temu
Witam, czy mógłby ktoś napisać jakąś opinię po dłuższym stosowaniu? Czy warto?
Zerknij tutaj, myślę że zdjęcia stanowią wystarczającą odpowiedź na Twoje pytanie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie Trizer był dokładnie tym, czego potrzebowała moja sylwetka! Pół roku temu tłuszcz wylewał mi się spodniami, paski u spodni nie były mi już w ogóle potrzebne. Niedawno zaczęłam brać Trizera, efekty są bardzo zadowalające. Codziennie biorę 2 kapsułki i trzymam się diety. Miesięcznie tracę około 3 kilogramy. Wkrótce przyjdzie czas na wymianę garderoby!
Napisano Ponad rok temu
Widzę, że dużo osób w tym temacie pokazuje transformacje z dużego % zatłuszczenia sylwetki, natomiast ja poświadczę też, że spalacz fajnie się sprawdza u osób, które potrzebują już ostatnich docięć w sylwetce. Z Trizerem doszedłem do 8% tkanki tłuszczowej w organizmie, przez okres redukcji wyniki siłowe pozostawały praktycznie niezmienne.
Napisano Ponad rok temu
angelina i Robert - może wrzucie swoje zdjęcia przed i po stosowaniu Trizera? zawsze to dodatkowy dowód na jego skuteczność.
Napisano Ponad rok temu
Na każdego działa co innego, ale jak jest coś dobrego, to każdy zobaczy jakieś efekty. Sam jestem przykładem tego, że przy odpowiedniej diecie i treningu, Trizer może dawać naprawdę zdumiewające efekty. W sumie przez 3 miesiące suplementacji udało mi się schudnąć 19 kilogramów! Poniżej zdjęcia z mojej przemiany. Jestem naprawdę dumny z siebie i kiedy tylko mogę polecam ten spalacz tłuszczu. Niech inni także cieszą się takimi wynikami jak Ja!
Napisano Ponad rok temu
Ja mam jeden problem z Trizerem, kilka razy stosowałem różnie spalacze i ZAWSZE przy każdym były opinie pozytywne i negatywne, jedne na mnie działały inne nie. A tutaj mamy praktycznie 99,9% pozytywnych opinii, wszystkie blogi, strony osoby. Wygląda to dosłownie jak zmasowana akcja marketingowa w stylu "60 groszy za komentarz" Nie mówię, że tak jest, ale dziś w czasach wszechobecnego ściemniania, na serio nie wiadomo komu wierzyć... Czy ktoś podziela tą opinie?
Napisano Ponad rok temu
Na innych forach dyskusyjnych bądź w sieci również pojawiają się negatywne opinie na temat Trizera . Prawda zawsze leży gdzieś po środku, a z drugiej strony wszystko tak naprawdę zależy od naszych starań . Pamiętajmy, że suplementy nie zrobią za nas roboty tylko dlatego iż je zażywamy!
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam:)
Napisano Ponad rok temu
ewkaa9797 zachęcam do systematycznego relacjonowania z postępów by pokazać czy rzeczywiście Trizer jest tak skuteczny jak piszą poprzednicy
Napisano Ponad rok temu
Trizer zakupiony, czekam na paczkę i zaczynamy walkę z samym sobą
Ważę 84 kilogramy, uprawiam piłkę nożną amatorsko i chcę odzyskać swoją zwinność i szybkość jaką miałem z 5 lat temu Troszkę się zapuściłem przez ostatnie 2 lata i odczuwam negatywne tego skutki.
Pozdrawiam
Błażej lat 31,
Napisano Ponad rok temu
Czekamy na relacje i jakieś fotki gdy pojawią się pierwsze efekty.
Napisano Ponad rok temu
Generalnie zawsze mam problem ze spalaczami - osobiscie nigdy nie bralem zadnego . Jest to spowodowane tym , ze w necie przeczytalem artykul o szkodliwym dzialaniu spalaczy tluszczu przy chorobach tarczycy .
Ktos jest w stanie sie odniesc do tego ?
Napisano Ponad rok temu
Generalnie spalacze nie są polecane osobom borykającym się z problemami zdrowotnymi. Widzisz, działanie tych suplementów wpływa na funkcjonowanie układu nerwowego jak i całego ciała w związku z czym trzeba być ostrożnym. W przypadku zaburzeń ze strony tarczycy odradzam stosowania termogeników.
Napisano Ponad rok temu
Przy chorobach tarczycy to najlepiej skonsultować się z odpowiednim lekarzem. Spalacze tłuszczu chyba nie powinny być wtedy naszym priorytetem. Co innego osoby zdrowe. Trizer będzie wtedy najlepszym rozwiązaniem. Zawiera najlepsze składniki stymulujące wzrost wydatku energetycznego, w tym szczególnie kofeinę i synefrynę. Zresztą dla osób odchudzających się jest to też rozwiązanie o tyle dobre ponieważ zawiera 30 dniową, pełną opiekę dietetyczną. Oznacza to odpowiednio dopasowaną dietę oraz stały kontakt z dietetykami.
Nie zachwalam ślepo tego produktu, próbowałem go na sobie i wiem że działa. Po pierwszym miesiącu stosowania Trizera schudłem 5,2 kilogramów, a w kolejnych miesiącach waga szła dalej w dół. Polecam spróbować i zobaczyć jak dużo można jeść na redukcji, w mojej diecie były takie posiłki że prawie w ogóle nie chodziłem głodny.
Napisano Ponad rok temu
Najważniejsze to pamiętać o własnym zdrowiu, które moim zdaniem powinno stanowić priorytet przed wymarzoną sylwetką . Dlatego tak jak mówisz, najlepiej skonsultować się z właściwym specjalistą by najpierw rozwiązać dany problem, a dopiero potem zająć się resztą.