Witam. Jestem Przemek. Mam 19 lat, ważę 75kg. i mam 176 cm. wzrostu. Mam trochę doświadczenia w treningach, ale nie potrafię ułożyć sobie dobrej diety. Miesięcznie jestem w stanie wydać na posiłek MAX 500 zł. Jeżeli byłaby taka możliwość, prosiłbym o ułożenie diety na cały tydzień. Trenuję 3 razy w tygodniu. Każdy trening kończy się upadkiem mięśniowym.
Pomoc.
Napisano Ponad rok temu
Nie układamy diet ale pomagamy je tworzyć.
Znasz swoje zapotrzebowanie kalorcyzne?
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Musisz dodatkowo określić swój cel, na który ma być przeznaczona ta diet. Chcesz budować masę mięśniową czy też dokonywać redukcji tkanki tłuszczowej ?
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym zyskać przede wszystkim siłę. Zależy mi, żeby jak najwięcej razy podciągnąć się na drążku, i jak najszybciej przebiec 1km. Głownie testy pod oficerksą szkołę. Moje zapotrzebowanie kaloryczne wynosi około 3 tys. na jeden dzień, gdyż mam szybką przemianę materii, w związu z czym często jem. Tylko, że moje posiłki nie są zbyt bogate w wartości odżywcze niezbędne do zbudowania siły.
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli uważasz, że masz mało wartościowy i odżywczy jadłospis to warto skorzystać z gotowych przepisów, które są publikowane na łamach naszego portalu. Odsyłam do zakładki Posiłek Dnia, gdzie na pewno znajdziesz coś co Cię zainteresuje http://www.fabrykasi...ty/posilek-dnia
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli idziesz do szkoły oficerskiej to innego wyjścia nie widzę jak skupić się na ćwiczeniach z ciężarem
własnego ciała. Proponuje nie wymyślać cudów i skupić się na podstawach: podciągania, pompki, pompki na
poręczach. Pamiętaj, żeby nabrać siły musisz praktykować jak najwięcej podciągnięć.
Systemów jest dużo. Ja osobiście preferuje tzn. piramidkę: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 -.....i każdą kolejną serię
zwiększasz o jedno powtórzenie i wykonujesz do spalonej serii.
Pompki można robić takim samym sposobem tylko zwiększasz o 2 powtórzenia.
Pozdrawiam
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój fanpage
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Powiem Ci, że fajna sprawa y tzmi pompkami. Powiedz mi tylko, ile razy w tygodniu mam wykonywać taki trening? I mam go jakoś zmieniać? Dziękuję także za link koledze wyżej, na pewno zerknę co tam dobrego mają
Napisano Ponad rok temu
I przerwa na zasadzie 1 pompka - 10 sekund? 2 pompki - 20 sekund? I tak dalej?