Witam mam 16 lat moja przygoda z siłownią się dopiero zaczeła.Jestem osobą szczupłą(192cm 76kg) i chciałbym się dowiedzieć czy monohydrat kreatyny pomoże mi w zbudowaniu masy mięśniowej.Czy ten suplement jest dobry i czy warto z niego korzystać

Monohydrat kreatyny
Napisano Ponad rok temu
Kreatyna jest dobra dla osoby, która ma już staż na siłowi, i ma zastój.
W Twoim przypadku na początku przygody z siłownią wystarczy dobrze zbilansowana dieta i efekty będą szybko widoczne 
Napisano Ponad rok temu
popieram przedmowce, na pcozatku jedz na sucho, zobaczysz ze przyrosty i masy i sily (przy odpowiedniej diecie) beda znaczne, a kreatyne doladuj jak wlasnie zobaczysz ze dopadla Cie stagnacja
Napisano Ponad rok temu
również popieram przedmówców ale nie do końca tj wstrzymaj się pare miesięcy z kreatyną aż ogarniesz dietę i trening;
nie uważam kreatyny za odpowiedni sposób na przeskoczenie stagnacji, jest zastój znaleźć przyczynę i ją wyeliminować w pierwszej kolejności
branie kreatyny na zastój to marnowanie jej potencjału już nie licząc jak się nie wyeliminuje przyczyny stagnacji po skończonej puszcze delikwent budzi się z ręką w nocniku- dalej stagnacja XD
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Czy branie białka lub kreatyny bez diety da jakieś efekty? | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| dieta do kreatyny i BCAA---SIŁA | Dieta | 
 |   
 | ||
| Ranking 5 najlepszych: kreatyna monohydrat | Suplementy | 
 |   
 | ||
| Meta + Mono Kreatyny + Przedtreningówka | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| QNTCreatine Monohydrate Tab . | Ranking odżywek i suplementów | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Przyrost masy dla ektomorfika Przyrost masy dla ektomorfika- Ponad rok temu 
- 
			 jakie odzywki? jakie odzywki?- Ponad rok temu 
- 
			 Gainer uniwersalny Gainer uniwersalny- Ponad rok temu 
- 
			 co brac co nie??? co brac co nie???- Ponad rok temu 
- 
			 bialko bialko- Ponad rok temu 
- 
			 kreatyna kreatyna- Ponad rok temu 
- 
			 Czy jest lepsze rozwiazanie po treningu niz odzywka?? Czy jest lepsze rozwiazanie po treningu niz odzywka??- Ponad rok temu 
- 
			 testosteron testosteron- Ponad rok temu 
- 
			 Witam Witam- Ponad rok temu 
- 
			 pomper i spalacz pomper i spalacz- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu