Cześć wszystkim mam 21 lat wzrost ok. 179 cm waga ok 70 KG i tutaj pojawia się problem chcę diametralnie zmienić swoje życie nawyki żywieniowe i zacząć trenować bo daje mi to dużo radości i właśnie tutaj pojawia się pytanie do bardziej doświadczonych osób w treningach wiem że jak na mój wzrost moja waga nie jest za wysoka powiem nawet że nie miałbym nic przeciwko aby była większa lecz przez śmieciowe jedzenie obżeranie się na noc po prostu dostałem brzuch niestety miałem wypadek na motocyklu i przez rok nie mogłem być aktywny fizycznie teraz już wszystko jest okej więc chciałbym to zmienić a więc moje pytanie jest takie jaką dobrać dietę aby zacząć spalać zbędny tłuszcz z brzucha a przybierać na masie równomiernie całego ciała. Obecnie od przyszłego tygodnia zamierzam wykupić karnet na siłownię puki co od tygodnia codziennie rano i wieczorem robię sobie w domu serie typu : Rower stacjonarny, przysiady, pompki i brzuszki i tak na zmianę takie ćwiczenia wykonuję przez godzinę x2 razy dziennie. Z góry pozdrawiam i dzięki za pomoc. Zapotrzebowanie kaloryczne przy mnożeniu wyniku przez 1.7 (Umiarkowane aktywności fizyczne) to 1888,1118
Użytkownik MarekBDG edytował ten post Ponad rok temu