Pokuś się o interwały. Cardio ma to do siebie, że organizm szybko się do niego przyzwyczaja i zwalnia metabolizm.
Użytkownik lezu edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pokuś się o interwały. Cardio ma to do siebie, że organizm szybko się do niego przyzwyczaja i zwalnia metabolizm.
Użytkownik lezu edytował ten post Ponad rok temu
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Michał tyle, że on teraz jak weszedł na redukcję to jest na niej niecały miesiąc myślę, że interwały mogą jeszcze poczekać
Napisano Ponad rok temu
Slimak wpisy proszę
Drugie zmiany mnie zbijają
Właśnie wypiłem kawę i pora zjeść śniadanie:
Mleko 3,2 (460gr), płatki owsiane 110gr, rodzynki 20 gr, dwa banany 150gr = 874 kalorie/b-31/t-22/w-137
Pyszny poranek, dzięki Magdalenie
Napisano Ponad rok temu
Pyszny poranek ale białka w tym nie ma. Nie wliczałbym białka z mleka bo w 100g jest ledwo 3g. Na pewno takie sniadanie Ci rozpisała Magda? Wrzuć tutaj cały jadłospis.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Pyszny poranek ale białka w tym nie ma. Nie wliczałbym białka z mleka bo w 100g jest ledwo 3g. Na pewno takie sniadanie Ci rozpisała Magda? Wrzuć tutaj cały jadłospis.
Tak słowo w słowo z tym, że na dniach będzie coś nowego, tak zapowiadała Magda
Napisano Ponad rok temu
Spoko tylko przeniósłbym 70/80g twarogu do śniadania. Rozkład białka będzie lepiej wyglądał.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Spoko tylko przeniósłbym 70/80g twarogu do śniadania. Rozkład białka będzie lepiej wyglądał.
Spróbuję - myślisz,że wszystko jakbym wrzucić do blendera będzie dobrą opcją ?
Napisano Ponad rok temu
Będzie to smaczna opcja. twaróg + płatki + banany + rodzynki + mleko = fajnie smakujący szejk.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Będzie to smaczna opcja. twaróg + płatki + banany + rodzynki + mleko = fajnie smakujący szejk.
Wypróbuje jutro, 1 zmiany także w pracy będę kosztować
Napisano Ponad rok temu
Zmiana jak zmiana to nie ma prawa zaburzyc procesu budowania sylwetki
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Zmiana jak zmiana to nie ma prawa zaburzyc procesu budowania sylwetki
Mistrzu, doczekać się nie mogę aż zgubie 1 raz w życiu całkowicie ten brzuch..
Wiem, wiem pokory pokory
Czuję dziś ból w odcinku lędźwiowym, posmarować Voltarenem ?
Napisano Ponad rok temu
Jaki to radzaj bólu? Kręgosłup czy mięśnie?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Jaki to radzaj bólu? Kręgosłup czy mięśnie?
Ból czuję w lędźwiu kręgosłup okej - wiesz pracuje na wózku w pracy w łapami bocznymi, nie wygodna pozycja siedząca, stałe skręty, pozycja prosta połowe czasu pracy, połowa czasu krzywa tak to wygląda.
Napisano Ponad rok temu
Wiem dokładnie jak nieciekawie się na takim wózku jeździ dobrze byłoby się rozciągać wieczorem przed snem.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dziś kiepski dzień, głodny poszedłem na siłownie, brak wykonania 2 ćwiczeń, słabo z cardio.
Widzę ile schudłem i jak słaby jestem, w środę poprawiam wszystko postaram się stawiać na jakość ćwiczenia nie kilogramy.
Napisano Ponad rok temu
Nie próbuj szarpać ciężary jesteś na diecie redukcyjnej więc i sił mniej jest...
Pracuj nad techniką.. nie liczy się ile wyciśniesz tylko czy zrobisz to poprawnie i czy zaangażujesz mięsień na maks i będziesz czuł jak pracuje.
Napisano Ponad rok temu
Koszulki powędrują do :
Jozef230
Numenor
pachol_123
Slimak
Olosek
Gratuluję proszę podesłać adresy do wysyłki poprzez prywatną wiadomość do Grammatikka
Napisano Ponad rok temu
Nie próbuj szarpać ciężary jesteś na diecie redukcyjnej więc i sił mniej jest...
Pracuj nad techniką.. nie liczy się ile wyciśniesz tylko czy zrobisz to poprawnie i czy zaang0ażujesz mięsień na maks i będziesz czuł jak pracuje.
Napisano Ponad rok temu
Koszulki powędrują do :
Jozef230
Koszulki? NIe wierze, ja to mam szczęście Wasza pomoc bezcenna i teraz to dziękuję
Numenor
pachol_123
Slimak
Olosek
Gratuluję proszę podesłać adresy do wysyłki poprzez prywatną wiadomość do Grammatikka
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Plan treningowy |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Plan treningowy |
Trening dla początkujących |
|
|
||