Dieta dla 15 latka
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym sie dowiedziec czy wystaczy dobre odzywianie, czy trzeba jakis drogich diet (dodam ze mam 15lat). Mam jakies 175 cm i waze cos w granicach 56-58kg. Chcialbym sie rowniez dowiedziecczy jest to dobra dobra waga do mojego wzrostu i wieku. P.S. Pytam o diete, poniewaz chcialbym sie wyrzeźbic. Oczywiscie nie chodzi mi o jakas mega rzezbe tylko zeby byly widoczne np. Miesnie brzucha
Napisano Ponad rok temu
Zależy jaki jest poziom tkanki tłuszczowej jest na brzuchu. By zredukować tkankę tluszczową potrzebna dieta z ujemnym bilansem kalorycznym .
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Bilans kaloryczny musisz obliczyć sam. Potem podajesz nam wynik i działamy dalej. Co do poziomu tkanki najlepiej go okreslić na podstawie zdjęcia twojego brzucha
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Z napieciem:[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Wrzuć na tinypic.com ja nie pobieram tego typu plików na dysk. Bezpieczeństwo
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ja tak samo pomyślałem. Ja też nie pobieram na dysk plików, których nie znam.
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Z napieciem:[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Tłusty nie jesteś więc jest połowa drogi za Tobą. Nie masz się z czego rzeźbić bo ja tu nie widzę mięśni które dałoby rade odkryć. Najpierw trzeba zbudowac te mięśnie.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Kulturystyka to nie zabawa, ten sport wymaga poświeceń i przystosowania sie do takiego trybu zycia. Innego sposobu nie ma, Bez odpowiedniego odżywiania nie bedzie rezultatów
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Twoja mama sie nie zgadza bo nie ma pojęcia co to jest dieta kulturystyczna. Gdyby wiedziała że to zdrowe odzywianie bazujące na warzywach mięsie i produktach weglowodanywych jak kasze , ryż, płatki owsiane itp + owoce to zmieniałby zdanie.
Dieta kulturysty nie zamuka się w suchym kurczaku z ryżem i brokułami 5x dziennie...
TY możesz robic tylko masę ale tego bez diety nie zrobisz. A dieta to nie jest jakieś cudo tylko po prostu lepszy system żywienia niż klasycznego Kowalskiego.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierw jak bylo predzej pisane trzeba wyliczyć zapotrzebowanie kaloryczne a dopiero potem dobierac produkty
TKWM
Napisano Ponad rok temu