Jak dla kogo hehe
Ja mam 3 kroki więc mi to na rękę
Napisano Ponad rok temu
W sieci znalazłem taką rozpiskę :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
co o niej myślicie ?
Napisano Ponad rok temu
Po co szukasz w sieci jak u na na forum wszystko jest?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Swoją rozpiskę zmieniam na :
Poniedziałek Plecy
Wtorek Nogi + Barki
Czwartek Klata
Piątek Biceps
do tego wiadomo brzuch. Tylko mam pytanie ile razy w tygodniu mam robić brzuch ? Będę robił poniedziałek, środa, piątek ale zastanawiałem się czy nie dodać jeszcze jednej sesji w weekend co o tym myślicie ?
Napisano Ponad rok temu
No niestety rozpisak bez sensu: Skoro już wybierasz split 4 dniowy to:
Poniedziałek - Klatka + triceps
Wtorek - Plecy
Środa - Wolne
Czwartek - Barki + Bicepsy
Piatek - Nogi
weekend wolny
Przedramiona i brzuch wrzucasz tam gdzie ci pasuje. Brzuch pracuje najmocniej przy siadach, mc i wiosłach nie ma sensu napierdzielac go milion razy. 1/2 treningi max po kilka serii.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Po prostu taką rozpiskę znalazłem u was na forum i myślałem, że jest okej
Dzięki wielkie, zastosuje rozpiskę podaną przez Ciebie
Napisano Ponad rok temu
Panowie a co sądzicie o saunie po treningu ?
ogólnie o saunie
Napisano Ponad rok temu
Sauna po treningu : Nie! przegrzewa organizm, utrzymuje szybką prace serca przez co za bardzo je obciąża no i odwadnia. Tracisz także, potreningową pompę co spowodowane jest rozluźnieniem mięśni.
W dni nietreningowe lub długo po treningu: Tak Wypacasz z siebie wszystkie toksyny, działa kojąco na zakwasy i powoduje zwiększenie przepływu krwi.
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj zrobiłem jeszcze starym cyklem Biceps i plecy a od nowego tygodnia zarzucam ten od Gramatikka
Nie mam czasu niestety dziś opisać całego treningu gdyż szkoła jest tak samo ważna więc w skrócie..
na plecy zrobiłem 4 ćwiczenia ( martwy, wiosłowanie, podciąganie na szerokość, i jedno na maszynie)
a na biceps ( stojąco hantelkami, na skośnej ławce gryfem,stojąco gryfem złapałem gryf szerzej,oraz serie na maszynie )
w dzisiejszej misce znalazło się to co, opisywałem wcześniej + przed chwilą wypiłem kooktajl owocowy bez cukru
dołączam fokę mojego głównego posiłku
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się z Cajmerem co do sauny. Fajnie że wrzucasz foty jedzenia A na opis treningu zawsze sie kilka minut znajdzie
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Czyli saune odrzucam )
Dobrze wiedzieć takie rzeczy bo dalej bym chodził do sauny po treningu myśląc, że dobrze robię
Napisano Ponad rok temu
Dziennik treningowy po to też jest aby sie konsultować i wynajdywać błędy. Wiedza jest na wyciągnięcie ręki p;)
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dziś dzień lekkiej słabości niestety..
Wymioty.
Michy nie mam co dziś nawet opisywać bo jestem o suchym chlebie i wodzie
Jutro porządny trening a dziś się kładę, żeby wypocząć na jutro !
Napisano Ponad rok temu
Powiedzcie mi.. mam kreatynę, kupiłem ją jakieś 2 miesiące temu ale jej nie używam.
Opłaca się brać ją przy redukcji ?
Napisano Ponad rok temu
Kreatyna działa niezależnie od tego czy jesteś na masie czy redukcji. Tak możesz ją teraz stosowac z powodzeniem.
Mateusz Pawlak
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Cajmer - Ponad rok temu
pit86 - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Grammatikk - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu