dzisiaj spróbowałem z rostbefem z beef mastera. zastosowałem metodę tego Australijczyka tj. sól morska,obracanie co minutę i smarowanie czosnkiem i masłem zmiksowana z metodą Tau i wyszedł zajebisty stek.dzięki panowie za rady.
P.S.w ramach wdzięczności jakby kogoś trzeba było kiedyś wywieźć do lasu na terenie trójmiasta to dajcie znać
wołowina w PL
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
60 odpowiedzi w tym temacie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Organic to pic na wodę
- Ponad rok temu
-
Fotki i Linki- (Sport i Zdrowie)
- Ponad rok temu
-
Jak żyć? Sport bez sportu - joga fitnesy pilatesy etc...
- Ponad rok temu
-
Plecy BJJ
- Ponad rok temu
-
Sauna infrared
- Ponad rok temu
-
Masc rozgrzewajaca
- Ponad rok temu
-
Biegamy zimą
- Ponad rok temu
-
Na temat odżywiania ogólnie
- Ponad rok temu
-
skręciony staw kolanowy
- Ponad rok temu
-
Szkolenie CrossFit Mjollnir z gimnastyki i kettlebells
- Ponad rok temu