![:?:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/question.gif)
![:idea:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/idea.gif)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja wciaz czekam na to az ktos kto tym cwiczy napisze przekonywujaco mi ze warto wydac kase na to.....
![]()
Napisano Ponad rok temu
a ja wciaz czekam na to az ktos kto tym cwiczy napisze przekonywujaco mi ze warto wydac kase na to.....
![]()
Po dłuższym już używaniu stwierdzam że ma to dla mnie sens.
Nie przekłada się na siłę z siłki, ale na tej najmniej mi zależy![]()
Wzrosła mi bardzo kontrola mad bronią. Pojawiła się też dodatkowa siła związana z rotacją kończyn górnych. Zwykła siłka też tego nie ogarnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1.Powiedz teraz jak patrzysz z perspektywy czasu, opłacało się przechodzić levelami od 10 kg do 20 kg ( mówie kwestia hajsu do bezpieczeństwa przed nie potrzebnymi urazami ).
2.Czy lepiej kupić od raz 15 czy 20 kg i zaczynać bardzo powoli, a z czasem zwiększać intensywność wykonywanych ćwiczeń.
3.Mówisz że zwiekszyła Tobie się kontrola nad bronią, nie mogłem wychwycić co ćwiczysz?? Bo też się nad tym zastanawiam bardzo poważnie i również w ramach hobby zajmuje się walkami bronią średniowieczną i chciałem zwiększyć siłę ciosu zadawanego oraz lepiej kontrolować broń. ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sprzęt wydaje się fajny, ale podobne efekty można osiągnąć ćwicząc gryfem od sztangi albo metalowym prętem. W przypadku sztangi będzie to trening oburącz. Sądzę, że warto spróbować zanim się kupi.
Napisano Ponad rok temu
a tam tony gadżetów do treningu, z torbami na piasek po 350 zł włącznie
Akurat ten typ treningu zakłada minimum sprzętu. Drążek, ze dwa czajniki, stołki do pompek - to wszystko. Ale widzę, że ktoś postanowił zarobić na surowości i prostocie sprzedając ludziom wyposażenie konieczne do treningu bez sprzętu
Napisano Ponad rok temu
Ty to wiesz czy przypuszczasz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
MMS KOMANDOS - ma ktos styczniowy numer? |
Multimedia |
|
![]()
|
||