Wymieniaj dalej.
Dzięki za info, będę nad tym dziś pracować.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tomasz: łokcie mam ugięte, bo sufit jest nisko, hehe
a na poważnie, to nie jestem w stanie wyprostować i zablokować tak ramion, może to kwestia tego, że miałem/mam (podobno nie wyleczalne, ale nie odczuwam teraz bólu żadnego) w obu rękach łokcie tenisisty. Inna sprawa, że to moje wewnętrzne 'wrażenie', że lekko ugięta kończyna w trakcie pracy amortyzowana jest mięśniami, a nie pracują 'kości w stawie', ale to takie subiektywne.
Wymieniaj dalej.
Dzięki za info, będę nad tym dziś pracować.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uira z tego co wiem to ugiete lokcie maja wszyscy sterydzi (pakerzy) bo sobie przez pakerski trening skrocili ruch sciegien (czy jakos tak)
a Twoj windmill to naprawde robisz taki dziwny ruch jak sie podnosisz - to musisz sam widziec na tym wideo
przy helo wygladasz jakbys chcial sie barki wystawic
jak robisz pochylenie (z kettlem za glowa) to robisz to tylko odcinkiem kregoslupa a powinienes robic tak jak deadlift czyli dupa do tylu i uruchamiane sa poslady...
Napisano Ponad rok temu
Nie lepiej by ci było zamiast ciągle katować plan Maxwella przesiąść się na coś innego. Od siebie mogę zaproponować Extreme Kettlebell cardio workout 1&2 autorstwa Keitha Webera. Jak dla mnie jest to najlepsza pozycja na rynku z dziedziny treningów wytrzymałościowych z odważnikiem. Radzę się zapoznać bo uważam, że warto.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze, wiesz dlaczego to sie nazywa "TGU"? bo sie zaczyna Z ZIEMII. sie wstaje, a nie kladzie najpierw. serio, tak ciezko to zrozumiec? roznica jest spora.
po drugie, nie robisz wypchniecie bioder przed przelozeniem nogi do tylu.
Napisano Ponad rok temu
Tak ale u Maxwella zaczyna się z staniapo pierwsze, wiesz dlaczego to sie nazywa "TGU"? bo sie zaczyna Z ZIEMII. sie wstaje, a nie kladzie najpierw. serio, tak ciezko to zrozumiec? roznica jest spora.
po drugie, nie robisz wypchniecie bioder przed przelozeniem nogi do tylu.
Napisano Ponad rok temu
8O serio? no me gusta...Tak ale u Maxwella zaczyna się z staniapo pierwsze, wiesz dlaczego to sie nazywa "TGU"? bo sie zaczyna Z ZIEMII. sie wstaje, a nie kladzie najpierw. serio, tak ciezko to zrozumiec? roznica jest spora.
więc nie czepiaj się
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to sie robi jak jest wiekszy ciezar, zeby barku na bok nie wyrwalo jak odkladasz na ziemie. wiec nie, nie musisza tego "przytulaczka" na koniec musze robić?
biodra kumam, będę więcej uwagi na nie zwracał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sila to ci pojdzie jak bedziesz robil technicznie a nie tak jak wygodniejeeee tam, ja robie tak jak mi wygodniej(..)
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Kettlebell - ćwiczenia i trening |
Treningi |
|
![]()
|
||
Rozpiętki i wyciskanie z kettlebells i sztangielkami - Jerzy Furmanek |
Filmy |
|
![]()
|
||
LIKWIDACJA SKLEPU FITNESS I SIŁOWEGOKETTLER, MASTER SPORT, PROFESJONALNY SPRZĘT SIŁOWY |
Sprzęt do siłowni |
|
![]()
|
||
Instytut Kettlebell Sport Polska - Treningi |
Inne sporty |
|
![]()
|
||
KETTLEBELL |