Waga na starty?
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze jak bezpiecznie zrobić wagę o pięć kilo?
Po 2 jak szybko w 2 dni to zrobić.
Pytam się bo w sumie nigdy nie robiłem ale teraz to jest norma że zawodnicy robią po 7 kilo. Dla mnie to nieporozumienie ale to dyskusja na inny topic.
Macie doświadczenia jak to zrobić najlepiej?
Jak ktoś ma chętkę na ofiarę i ma coś ciekawego do powiedzenia to KRZYCZEĆ.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak ja chce schudnąć to jem 6-7 małych posiłków dziennie o objetości kanapki i ruszam się trzy razy dziennie po 10-15 minut
w 2 dni to tylko wode mozna zrzucić- ale powyżej 2-3 kg to moze być troche niebezpieczne. doradzałbym picie czegoś w rodzaju orsalitu w czasie odwodnienia- przywraca równowage elektrolitową
obczaj kobiece diety cud- one z reguły prowadzą do szybkiej utraty wody i tym samym wagi a nierozgarnięte paniem yśla, ze chudną
Napisano Ponad rok temu
ogladalem ten program i tak dziewczyna przyjmowala bialko 3 razy dziennie ;]ostatnio widzialem jaki damski muay thay contender i tam jedna panna w 5 dni musiala zbic 5 czy 6kg i przez te 5 dni zamiast posilkow przyjmowala 6x dziennie 1xszklanka wody+1xszklanka odzywki bialkowej, dodatkowo aeroby na wypacanie tej wody-marsz z obciazeniem.
Napisano Ponad rok temu
ogladalem ten program i tak dziewczyna przyjmowala bialko 3 razy dziennie ;]ostatnio widzialem jaki damski muay thay contender i tam jedna panna w 5 dni musiala zbic 5 czy 6kg i przez te 5 dni zamiast posilkow przyjmowala 6x dziennie 1xszklanka wody+1xszklanka odzywki bialkowej, dodatkowo aeroby na wypacanie tej wody-marsz z obciazeniem.
no tak białko zapobiega katabolizmowi, czyli utracie mięśni razem z wagą
z punktu widzenia organizmu tłuszcz jest bardziej cenny niź mięśnie- dlatego przy duzej ilosci aerobów ( np trening maratończyka) na dłuższą tracimy przede wszystkim mięsnie a nie tłuszcz;
przyjmowanie białka- szybko przyswajalnego osłabia efekt katabolizmu
nie wiem tylko w jakim zakresie przyjmowane białko jest spalane zamiast białka z mięśni a w jakim bierze udzial w odbudowie mięsni po wysiłku
dlatego sporo racji jest w zasłyszanym twierdzeniu, ze anorektyczne modelki mają proporcjonalnie więcej tłuszczu niz taki pudzian
i wtedy całe robienie wagi psu na budę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mógłbym się spytać o dokładnie to samo, ponieważ przy moim tempie życia nie jestem w stanie dzielić czasu między trening i posiłki. 4-5 dziennie?! to chyba możliwe tylko wtedy gdy zakupy robi i gotuje mamusia albo żoneczka.Po pierwsze jak bezpiecznie zrobić wagę o pięć kilo?
Masa facetów pod 30 zaczyna łapać brzuszek, którego się nie pozbędą do końca życia.
Możemy założyć grupę wsparcia