Siłownia tylko pod SW
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
bardzo Not Safe For Work
Napisano Ponad rok temu
kalkulatora.
siady mam..takie se ponad 1xx idzie w serii. a zercher wyglada na wiesz, typowo obrzydliwie ociekające męskością ćwiczenie
ociekajace meskoscia sa ciagi
nie mylic z obciagami
Napisano Ponad rok temu
mianowicie na suwnicy robić bardzo szybkie wypchnięcia nóg. coś imitującego naszego przeciwnika, którego chcemy odepchnąć, żeby wstać do stójki.
what ya think 'bout dat?
Napisano Ponad rok temu
ostatnio robie duzo power clean i calkiem spoko sie robi:)
Napisano Ponad rok temu
matee, lepiej siady albo jump squats.
Napisano Ponad rok temu
mam lekka kontuzje to zaczolem pracowac nad wytrzymaloscia nog i przygotowuje sie do GVT, mam nadzieje ze cos sila podleci
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakie gtv i na ile dni?siady, ja nic innego nie robie na nogi ...nie liczac giagow i power clean ale tu juz slabiej sie angazuja
mam lekka kontuzje to zaczolem pracowac nad wytrzymaloscia nog i przygotowuje sie do GVT, mam nadzieje ze cos sila podleci
Napisano Ponad rok temu
przy odpowiednio ulozonej kombinacji cwiczen nie pozostaje nic innego jak szybko cos zjesc, popic i do lozka. jak wyzdrowieje to tez chce tego programu sprobowac. jak chcesz to pogoogluj troche. latwo znalezc.
Itosu
Napisano Ponad rok temu
dzialalo w pizde dobrze, polaczone z dieta low carb, zrzucilem ~7-8 kg tluszczu, mialem swietna forme i wydolnosc, a przy moim poziome bf (przed wytcinka mysle ze 22-22%) mam wrazenie ze jeszcze sie poprawila jakosc miesa.
jako ze cwiczylem w piwnicznej amatorskiej silce, to razem ze mna program robil tez moj kolega z ktorym razem cwiczylismy, z tym ze on z kolei mial z 10 bf, naturalnie chudy, tzw ektomorfik. Opowiadal, ze mu po tym treningu sila i masa minimalnie do przodu poszly
treningi wyczerpujace, ale z racji tego, ze bylem na ostatnim roku studiow, zajec prawie nie mialem i cale dnie sie opierdalalem, moglem cala energie tylko w trening wlozyc i zyc sie dalo. po kazdym treningu jeszcze robilem 0,5 h na worku ew po przyjsciu do domu rowerek pol godziny gdzies.
ehhh, piekne czasy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przysiady
Snatch
Clean & Jerk
Ława
Podciąganie na drążku
Koniec
Napisano Ponad rok temu
Wodyn polecał takie GTV
co o tym sądzicie?Poniedziałek
1)SUPERSERIA:
-wyciskanie z kaptura 10x10
-podciąganie na drążku podchwytem 10 serii po X powt jesli twój max to 10 powt to po 5 powt w seri, jeśli zaliczysz wszystkie po 5p, to następnym razem 6powt, kiedy bedziesz mogl wykonac 10x10 to zaczniesz doczepiać ciężaru]
2)przysiady 10x10powt
CZWARTEK
1)Pompki na poręczach 10x10
2)Martwy ciąg chwytem rwaniowym 10x10
3) dodaj sobie jakieś cwiczenia na koniec jesli uwazasz ze czegoś brakuje , np łydka, przedramie, kark itp
plan moze wydawać się nudny i monotonny ale na pewno bedzie bardzo skuteczny
co tydzien bedziesz zmniejszał liczbę powtórzeń w celu ułatwienia zwiększania ciężaru
AMIETAJ ZE CIEZAR NIE ULEGA ZMIANOM Z SERII NA SERIE, PO 2-3 SERIACH ROZGRZEWKOWYCH JEST JUZ NIEZMIENNY, NAJWYZEJ NIE WYKONASZ ZAMIERZONEJ LICZBY POWT
tydzien zero = tydzien przerwy
tydzien 1:
10x10 [podpowiedź: użyj około połowy maxa, w ćwiczeniach typu pompki na poreczach z ciezarem maxa liczy się uwzgledniajac takze wagę ciała]
tydzien 2: 10x8powt [oczywiscie zwiekszaj ciezar, jesli nie zaliczyles wszystkich serii po 10 powt w zeszłym tygodniu - nadal zwiększ ciężar, wówczas o 2,5kg]
tydzien 3: 10x6powt [znów dołóż ciężaru na tych samych zasadach, powinieneś wyczwać intuicyjnie ile możesz dołożyć]
tydzien 4: 10x9 powt [zweryfikuj ciężary z poprzednich tygodni, powinienes zaliczyc na 9 powt to co miałeś w tygodniu 2 na 8 powtórzeniach]
tydzien 5: 10x7powt [znow zweryfikuj ciezary z poprzednich tygodni, powinieneś podnieść taki sam lub wiekszy ciezar niz w tygodniu 3 na 6ciu powtorzeniach]
tydzien 6: 10x5 powt [pomysl ile zaliczyles na 9 i na 7 powt, ile ciezaru mogles dolozyc odejmujac 2 powtorzenia. teraz dołóż tyle samo ciezaru co pomiędzy 7p a 9p i wykonaj 10 serii po 5 powt]
tydzien 7 = tydzien przerwy
tydzien 8 = OD NOWA
Napisano Ponad rok temu
Itosu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
5/3/1 podwojne + 20 squatsNovocaine zrobil 10 kg funkcjonalnych miesni na czyms. Niech wyjawi sekret