Krio komora
Napisano Ponad rok temu
mi po 15 zabiegach przeszedł ból nadgarstka (właściwie juz po 7 przeszedł) a bolał mnie kilka miesięcy, kolano tez troche lepiej. Podobno ogólnie poprawia stan zdrowia na zasadzie odnowy biologicznej.
Natomiast na ta poprawe to dopiero czekam bo same zabiegi wywoływały mi taką senność i osłabienie straszne ze prawie miesiąc wyjęty z życiorysu, po 10 kaw dziennie żeby cokolwiek zrobić, masakra, ciekawe czego to efekt, może zapadania w sen zimowy pod wpływem tak niskiej temperatury, hibernacja ..??
Wogóle ciekawi mnie ile człowiek w czymś takim przeżyje 15 minut? Standardowo siedzi się 3 minuty, podobno niektórzy nawet 5.
Napisano Ponad rok temu
u nas to juz jest ale na fundusz wiec sie pewnie czeka niemniej jest wzmianka ze w niedalekiej przyszlosci seans ma byc za 30zl a przed tym badania.
ciekawe jest jakby pochodzic po dworze w samych spodenkach teraz przy minusowej temperaturze to czy efekt moglby przypominac ten z komory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No true. Zle sprecyzowalem, chcialem aby tkoss ie pdozielil wlasnymi doswiadczeniamihttp://www.google.com/search?q=krioterapia&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.debian:en-GB:unofficial&client=iceweasel-a
Napisano Ponad rok temu
ja niechodzil ale jak od 3 do 15min to w tym czasie pewnie trzeba swoja granice znalezc choc i tak to zalezy na ile zaleca po badaniach zeby dobrze sie przystosowac.
u nas to juz jest ale na fundusz wiec sie pewnie czeka niemniej jest wzmianka ze w niedalekiej przyszlosci seans ma byc za 30zl a przed tym badania.
ciekawe jest jakby pochodzic po dworze w samych spodenkach teraz przy minusowej temperaturze to czy efekt moglby przypominac ten z komory
15 minut to ja się teoretycznie zastanawiam czy bedzie zgon czy wczesniej, nie wierze zeby 15 min przeżył ale moze się mylę. W końcu - 160 stopni to nie - 20.
Natomiast w spodenkach w zimie my sle ze tez działa, podobnie jak kąpanie się w zimie w rzece, kiedyś tak robiliśmy bardzo fajnie, nie czuje sie zimna bo jest szok termiczny robi się nawet gorąco do hartowania się dobra rzecz.
Ale to trochę inaczej działa niż krio tak mi się wydaje.
co do urazów kręgosłupa to pomaga , bo to właśnie na takie rzeczy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kazda osoba z ktora rozmawialem i ktora wybrala 10 zabiegow mowila to samo co ty napisaleskriokomora to mój faworyt jeżeli chodzi o wszelkie zabiegi fizykalne. Jeżeli ktoś ma możliwość bądź zastanawia się czy skorzystać to polecam. Oprócz licznych właściwości regneracyjnych, podnosi także poziom testosteronu co powinno zaintersować wielu użytkowników tego forum.
Napisano Ponad rok temu
ale nie narzekam bo licze ze mi na noge pomoże nie musi poprawiac samopoczucia
Napisano Ponad rok temu
to sie u ciebie rozkreca teraz..organizm przestawia sie na leczenie.niedlugo poczujesz sie dobrze albo jeszcze lepiej :wink:to moze ja się przez ten testosteron tak zle czuje i spac mi się chce i siły nie mam wcale
ale nie narzekam bo licze ze mi na noge pomoże nie musi poprawiac samopoczucia
Napisano Ponad rok temu
to sie u ciebie rozkreca teraz..organizm przestawia sie na leczenie.niedlugo poczujesz sie dobrze albo jeszcze lepiej :wink:
...poczujesz sie jak facet :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Podskoki ze sztanga, a kregoslup
- Ponad rok temu
-
wymyk - odmyk na drążku - jak zrobić ??
- Ponad rok temu
-
Atlas treningu siłowego