Podskoki ze sztanga, a kregoslup
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanko, chodzi mi o takie przysiady z lekkim wyskokiem ze sztanga 30kg. Mozecie mi powiedziec czy sa jakies przeciwskazania jesli chodzi o kregoslup i czy to cwiczenie dobre jest czy lepiej zastapic czym innym? z gory dzieki, pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
siema
Mam pytanko, chodzi mi o takie przysiady z lekkim wyskokiem ze sztanga 30kg. Mozecie mi powiedziec czy sa jakies przeciwskazania jesli chodzi o kregoslup i czy to cwiczenie dobre jest czy lepiej zastapic czym innym? z gory dzieki, pozdr
ocipiałeś?niby na co to ćwiczenie?bo pomysł jest z cyklu sam se wyrwe zęba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ale tamten facet robil pelny przysiad i wlasnie podobnym tempem co ten na filmiku
no i tu jest moje pytanie, czy przy ladowaniu nie cierpi kregoslup kiedy sila ciezkosci sie kumuluje, czy wlasnie na tym polega ta technika, zeby umiejetnie zamortyzowac i rozproszyc ta sile zeby nie trzaskalo prosto w plecy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
btw ale mielismy ciezarowcow 8O
Napisano Ponad rok temu
dokladnie Osadnik dzieki
btw ale mielismy ciezarowcow 8O
Teraz też mamy niczego sobie (choć tylko w cieższych kategoriach),ale miło popatrzec na ich trening : )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
EDIT: a nie pojebało mi sie.zobaczyłem nazwisko Rabczewski, jej starszy tez był ciężarowcem, ale to chyba nie te czasy.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To juz lepiej zrob to samo bez sztangi z wieszka iloscia pwt
lepiej rob ze sztanga. 30 kg to niewielki ciezar. robiac z glowa nie powinienes zrobic sobie krzywdy a efekty beda duzo lepsze przy mniejszej ilosci powtorzen ale bez obciazenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wątpię, że takie ćwiczenie daje zamierzony efekt, natomiast nie wierzę w jego bez urazowość.
ot co.
Napisano Ponad rok temu
Ten pierwszy wariant z punktu widzenia metodyki treningowej powinien dac wieksze efekty.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
wymyk - odmyk na drążku - jak zrobić ??
- Ponad rok temu
-
Atlas treningu siłowego
- Ponad rok temu
-
Soczewki a SW!?!?
- Ponad rok temu