Odżywka na początek
Napisano Ponad rok temu
Jestem nowym forumowiczem i tylko troszkę (b. mało) znam się na rzeczy. Chcieąbym się dowiedzieć jaka odżywka pomoże mi w osiągnięciu lepszego rozwoju masy i siły (bez tłuszczu)- może jakiś gainer lub białka. Od razu mówię że moja dieta to jest wszystko co podadzą na stół rodzice. Tak więc- jaka odżywka tak do 100zł na początek, żebym wystarczyła na miesiąc lub więcej. Chodzi mi przede wszystkim o to żeby treningi po dłuższym czasie nie zniszczyły mi organizmu ze względu na brak dostarczanych substancji np. białek.
Pozdrawiam wszystkich i proszę o poradę
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Na początek proponowali mi gainerka. A jeżeli gainer to jaki???możesz kupić białko ostrowie + witaminy multiple olimpa .
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za odpowiedzi. Jakieś szczegóły jakie są to efekty?? i ostatnie pytanie- jak wezmę raz całą puszkę tego preparatu to czy muszę brać od razu następną??A ja polecę Muscle Juice, i brać go tylko po treningu. Ostatnio coś takiego stosuje, dobre efekty daje (mowa o porcji 250g, ale mozna mniej)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gość właśnie tak mi mówił ale żebym nie miał problemów z żołądkiem to polecał na początek gainera. Może być na początek Olimp Gain Bolic 6000?z zasady to co daja starzy jest naladowane tluszczem i weglami, wiec kup jakies bialko. polacam matrix, olimp, activlab, w ostatecznosci ostrovia..
Napisano Ponad rok temu
Gość właśnie tak mi mówił ale żebym nie miał problemów z żołądkiem to polecał na początek gainera. Może być na początek Olimp Gain Bolic 6000?
Jeżeli jesteś ekto to może być
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli jesteś ekto to może być
A co byści powiedzieli na TREC Magnum 8000 4000g w tej samej cenie??
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
OK może być tn muscle juice ale on starcza tylko na 19 dni wg. tego co napisałeś. Co ile trzeba brać taką puszkę??Ja osobiście z tych dwóch wybrałbym gain bolica, a jeszcze lepiej muscle juice, z niego jestem mega zadowolony:)
Napisano Ponad rok temu
JESLI POMOGŁEM, DAJ +
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej to muntant massa
Kasy mam tak ok. 100. Więc nie zbyt dużo. Czyli najlepiej ten gainer z olimpu. On wystarczy mi na ile?? Co ile trzeba brać taką puszkę?? Można brać mniejszą dawkę przez dłuższy czas zważając że to jest mój 1 gainer (koks ) ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam do końca swiata bede polecal DIETANABOL w misiac ok 10kg (żart). Tak na powaznie to jezeli nie bdziesz mial stałych dochodów to od razu mowie ze budowanie masy przy pomocy odrzywek nie bedzie proste, wiem po sobie. I zebys nie robil tak jak ja kiedys ze np. zamiast podaczas cyklu brac 3 porcje bialka bralem 1 bo chialem zeby mi na dluzej starczylo (glupota), cos takiego mija sie z celem. Musisz wyliczyc sobie ile bialka i wegli dostarczasz organizmowi ze zarciem i potem uzupelnic to odzywka.Kasy mam tak ok. 100. Więc nie zbyt dużo. Czyli najlepiej ten gainer z olimpu. On wystarczy mi na ile?? Co ile trzeba brać taką puszkę?? Można brać mniejszą dawkę przez dłuższy czas zważając że to jest mój 1 gainer (koks ) ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no to nie wiem dalej co kupić. MUSCLE JUICE VS RESZTA ŚWIATa???a po czym ty chcesz miec problemy zoladkowe? to co wymienilem jest ok, poza tym wszystko zalezy od budowy.. jak lapiesz tluszcz + miesnie to kup same bialko (olimp, activlab, dyma), jak suchar = gainer