Kto chętny na sparring????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro.
Napisano Ponad rok temu
A tu mamy pojedynek knockdown karateka vs thai boxing. Andy Hug kyokushin potem zdaje sie Seido [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przecież to logiczne tajski jest najbardziej wszechstronny miedzy innymi stąd jego skuteczność
A od sandy dostaje baty
Napisano Ponad rok temu
A tu mamy pojedynek knockdown karateka vs thai boxing. Andy Hug kyokushin potem zdaje sie Seido [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Czy mi się wydawało czy 2:20 sędzia podciął Huga? 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy mi się wydawało czy 2:20 sędzia podciął Huga? Shocked
najwyraźniej ale dlaczego do dziś nie wiem
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tu mamy pojedynek knockdown karateka vs thai boxing. Andy Hug kyokushin potem zdaje sie Seido
W 1991 r. Hug poznał na jednym z turniejów Kazuyoshi Ishiiego. Namówił on Szwajcara do startów w komercyjnych zawodach karate Seido-kaikan. Rok później Hug przeszedł na zawodostwo i zadebiutował w barwach Seido-kaikan.
Byłoby się czym pochwalić, mogąc powiedzieć, że miało się w organizacji Andy Hug'a, ale jednak bądźmy precyzyjni. Seido to nie to samo co Seido-kaikan :wink:
Co do tematu... Wydaje mi się, ze prościej byłoby po prostu przejść się po okolicznych sekcjach różnorakiego karate, niż robić dym na forum, gdzie i tak wiadomo, że spotkanie z większością ludzi jest niemożliwe ze względu na odległości...
Napisano Ponad rok temu
No fajnie fajnie choć ten z oyama rękami uderzał średniawo.
A tu tak dla kontrastu:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Co do tego filmiku to jak widac moim zdaniem podkreślam zawodnik karate nie zasluguje na ZIELONY pas ,tak jak on walcza osoby z pomarańczowym ( nie blokuja low-kick'ów , ani ich nie wykonuja ) juz prędzej pasował by do boksu a ten Taj hmm... po prostu podstawowe techniki i wykorzystanie nieobycia przeciwnika.
Co do autora postu wystartuj w lokalnych zawodach raz , drugi i zobaczysz czy jestes mistrzem czy tez nie, i tak na przyszłosc z jednym karateka wygrasz a z innym nie to zalezy od człowieka i przygotowania
Pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Puchar Polski Oyama Karate Semi-knockdown Jelenia Góra 29.11
- Ponad rok temu
-
MISTRZOSTWA EUROPY KYOKUSHIN KAN JUNIORÓW GDAŃSK 2008
- Ponad rok temu
-