dzizys sally :? czy Ty naprawde masz klapki na oczach czy wmawiasz sobie, ze masz racje caly czas. Bez obrazy. Dlaczego tak generalizujesz?? Jesli ci drudzy, ktorzy tak "uparcie" cwiczyli na silowni i nie mieli szans z pierwszymi tzn, ze prawdopodobnie cwiczyli w nieodpowiedni do treningu tej sw sposob na silowni i na 100% mieli mniejsze doswiadczenie w sw, dam sobie glowe uciac. Nie trzeba byc ekspertem, zeby nawet ocenic to. Ja sam osobiscie nie jestem zdania, ze koniecznie musisz zapierdzielac na silke, zeby na treningu rozpieprzac innych - mowiac bardzo ogolnie, wrecz przeciwnie, imponuje mi w ringu lekkosc, szybkosc i zwinnosc, ale ja nie mowie, ze z treningiem na silowni tez nie da sie tego osiagnac !!!!!. Ale Ty w przeciwienstwie do mnie jestes kompletnie zamkniety na argumenty, dzielisz ludzi na tych co pompuja sie na silce bez pomyslunku i na tych cudownych. Nie mam pojecia czemu nie potrafisz przyjac do wiadomosci innych argumentow niz swoje. Bez obrazy. Peace & love bitches.Widze jak uderzają ci których ucze bez siłowni, a jak ci ktorzy uparcie na niej cwiczyli - drudzy pomimo przewagi masy nie mieli szans z pierwszymi. dlaczego?
EDIT
edytuje, bo czuje, ze sally nie zrozumie co mialem przekazania.
Ci ktorych widziales na treningu po silowni, prawdopodobnie robili ta silownie w chuja warty sposob, a nie POD TRENING TEJ SZTUKI/SPORTU WALKI