Kozieradka (zioła dla zdrowia i nie tylko)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak zapytam laicko. Nie boicie sie po amatorsku laczyc ziol wg wlasnych upodoban na zasadzie wezme polacze sobie kozieradke i mace i bedzie git ??
eee...no, przyznam, że zasiałeś ziarno niepewności...teraz dopiero pomyślałem, że przecież nie każdy może zostać szamanem A na mieszaniu ziół też trzeba się znać...Myślisz, że taki mix może wywołać jakieś skutki uboczne? Niech ktoś poszuka badań dotyczących łączenia ziół, bo ja nie mogę czegoś takiego znaleźć...
Napisano Ponad rok temu
Po cichu sledze temat, i dokladnie te same niepewnosci mi towarzysza,
wolalbym sie upewnic, co do ewentualnych mieszanek, tym bardziej ze opisywane tu ziola w jakis sposob dzialaja na uklad hormonalny, skoro sa na tyle silne ze sprzyjaja budowaniu tkanki miesniowej. A takiego domowego szamanstwa troche sie obawiam, bo nikt tu do konca nie wie, czy polaczenie tych ziol dziala synergistycznie, czy wrecz przeciwnie koliduje ze soba. :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wziąłem już 2 piguły.
zdam relację, czy klepie
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS
dzis zrobilem sobie napar z kozieradki z dodatkiem herbaty z brzozy ( zakupilem paczke na litwie) i ku mojemu zdziwieniu sam poprawia aczkolwiek nadal czuc mocno kozieradke
pzdr
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
tam jest 100g za 25 ziko a 100 kaps [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] po 500mg za 25
w tych waszych odrzywkach widzialem tez Damiana [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , kava [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] no i glowny skladnik [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (w new food czy cos chyba byl)
a i guarana byla [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ziola gora
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kava to tak sobie do treningu ale fajne sklepy :-)
byla w suplu i to nie jednym juz ja zaowazylem tylko pisza jako cayanne (pieprz metyski) a nie kava, goku i kratom tez byaja jak wczoraj ststowalem
sami nie wiecie co w tych suplach za ziola wcinacie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gotu Kola Ginko
Chem&Pol Co
Preparat Gotu Kola Ginkgo jest efektem starannego doboru dwóch dobrze znanych roślin leczniczych: Gotu Kola i Ginkgo Biloba należących do bioregulatorów. Ginkgo Biloba wzmacnia unikalne właściwości Gotu Kola powodując powstanie w jednym preparacie kompleksu substancji czynnych o unikalnym zakresie działania. Regeneruje. zapobiega wielu chorobom. poprawia kondycję fizyczną i psychiczną.
Uroda: redukuje cellulit. hamuje powstawanie zmarszczek. wygładza skórę i poprawia jej nawodnienie. zapobiega procesom starzenia
Witalność: wzmaga witalność organizmu. działa antydepresyjnie. poprawia nastrój. usuwa objawy znużenia i zmęczenia psychicznego
Intelekt: wzmacnia koncentrację i pamięć. zwiększa możliwości przyswajania informacji. usprawnia krążenie i polepsza ukrwienie mózgu
Chem&Pol Co "Gotu Kola Ginko"
Opakowanie:30 tabletek, Cena: 25 zł.
jak kogos interesuja jeszcze ziola to mozecie obadac [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ich sa tysiace ja teraz Tribullusa planuje
Napisano Ponad rok temu
co innego jak jest składnikiem a co innego jak wcina się samo :wink:kava to tak sobie do treningu ale fajne sklepy :-)
byla w suplu i to nie jednym juz ja zaowazylem tylko pisza jako cayanne (pieprz metyski) a nie kava, goku i kratom tez byaja jak wczoraj ststowalem
sami nie wiecie co w tych suplach za ziola wcinacie :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kwas linolowy (cla)
- Ponad rok temu
-
Jaja kurze-szkodliwe??
- Ponad rok temu
-
podciaganie nachwytem