Kozieradka (zioła dla zdrowia i nie tylko)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie moge hhehheja mogę powiedzieć jak smakuje Maca w proszku, bo ja ją wysypuję na łyżkę z tych kapsów (w otoczce jest 5 środków barwiących a ma tylko 2 kolory ): czysta ma smak słodkawy, trochę się lepi (ciężko z czopków się wysypuje) a ta z witaminami jest słona, jak chrupki z serem (fuj) i sypka jest jak piasek.
a zaparzasz to jak herbatke czy mieszasz jak np. białko z źródlaną, niezagotowaną?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jak w ogóle ten tribulus działa? Wiem tylko ze to booster testosteronu. Nie jest to za mocne? Zawsze krzywo patrzyłem na środki o działaniu hormonalnym...
Możesz napisać gdzie kupiłeś kozieradkę w kapslach?
Tribulus
" Substancje bioaktywne zawarte w ekstrakcie z Tribulus Terrestris mają udokumentowane działanie przeciwdrobnoustrojowe, przeciwzapalne, immunostymulujące, jak również przeciwnowotworowe i obniżające poziom cholesterolu we krwi. Preparat wpływa na równowagę hormonalną ustroju, nie zakłócając przy tym fizjologicznych mechanizmów regulacji homonalnej. Nie jest to preparat hormonalny, ale substancje w nim zawarte (głównie mają tu wpływ saponiny), powodują znaczące podniesienie poziomu testosteronu u mężczyzn, a estradiolu u kobiet, nie podwyższając jednak ich poziomu poza wartości fizjologiczne. OLIMP TRIBUSTERON 90 wykazuje ogólne działanie wzmacniające i stymulujące - zwiększają się i witalność organizmu, aktywują procesy anaboliczne, zwiększają aktywność ruchową i wytrzymałość organizmu. Wykazuje także działanie afrodyzyjne i zwiększa popęd seksualny, znosząc wszelkie objawy dysfunkcji seksualnych."
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja osobiście w Krzeszowicach w aptece zielarskiej powinno być w kazdej lub w każdym zielarskim a jak nie to poproś żeby sprowadzili, powinni to zrobić szybko.a jak w ogóle ten tribulus działa? Wiem tylko ze to booster testosteronu. Nie jest to za mocne? Zawsze krzywo patrzyłem na środki o działaniu hormonalnym...
Możesz napisać gdzie kupiłeś kozieradkę w kapslach?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
działanie w moim przypadku było całkiem zadowalające :-)Tribusteron zacząłem brać wczoraj, zobaczymy jakie będzie działanie ;]
wiosną jakiś taki zmęczony bylem, bez energii... postanowilem coś z tym zrobić. chodzilem wczesniej spać ale też wymyśliłem że czymś się wspomogę:-) wybór padł na Tribuactiv B6 Activity taki z cynkiem, magnezem wit B6. tera zjuz dokladnie nie pamietam po jakim czasie itp. ale odczułem sporą poprawę. wolniej się męczyłem, samopoczucie się poprawiło:-)
a teraz znowu jesień, brak slońca, owocków...
tak czytam temat i chyba się na jakieś żiółka skuszę
Napisano Ponad rok temu
Mikstura pobudza syntezę białek tkanki łącznej i mięśniowej, zwiększa retencję azotu, przyśpiesza regenerację wszystkich tkanek, działa odżywczo, wzmacniająco i odtruwająco. Składnikami czynnymi są prekursory sterydowe, flawonoidy, sitosterole, aminy, aminokwasy, fosfolipidy, terpenowe i sterolowe aktywatory uwalniania liberyn oraz hormonów sterydowych. Nie wywołuje objawów ubocznych. U kobiet nasila laktację.
tak na wszelki wypadek cytuje z łuskiewnika poza tym jestem pod wrażeniem
Napisano Ponad rok temu
ps. a ktoś się śmiał jak pisałem o praktykach szamańskich, w powyższym przepisie brakuje tylko skrzydeł nietoperza i języka żaby
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a zaparzasz to jak herbatke czy mieszasz jak np. białko z źródlaną, niezagotowaną?
no normalnie wsypuję do szklanki z letnią wodą (przegotowaną z czajnika), mieszam i wypijam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tobie nie, ale jak będziesz kiedyś mieć dziecko to może wyjść sam kadłubekZaczynam kurację mixturą anabolensis mam nadzieję, że nie urosną mi dodatkowe ręce czy inne takie...
Napisano Ponad rok temu
No wlasnie otworzylem dzis druga paczke nasionek i .... nie czuc bylo tego zapachu przypomninajacego ....hmmm...magi (?) i nic nie przeczuwajac zrobilem sobie szlanke naparu.Zaczelo capic jak z chaty masaja ,ale wypilem ten napar.W smaku to bylo obrzydliwe.Wogole nie przypominalo to poprzednich naparow ani w smaku ani w zapachu.Od rana czuje ten smak i co zjem to odrazu wymiotuje. Nasionka jedne i drugie trzymalem z dala od wilgoci itp. rzeczy ktore moglby je w jakis sposob zniszczyc i nie wiem co sie stalo.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kwas linolowy (cla)
- Ponad rok temu
-
Jaja kurze-szkodliwe??
- Ponad rok temu
-
podciaganie nachwytem