Kozieradka (zioła dla zdrowia i nie tylko)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słyszałem, że jest w proszku, ale nawet w Wawie nie mogłem takiej znaleźć.
Holender - maca na regenerację i wytrzymałość, żeń szeń na wytrzymałość i dopalenie metabolizmu (ale o jaką wytrzymałość ci chodzi? Jeśli o to, żeby się nie męczyć podczas aerobów to żeń szeń najlepszy)
Napisano Ponad rok temu
ucieszyłem sie i pewnie w najbliższych dniach wspomogę kozieradkę i mono macą
Napisano Ponad rok temu
zioło jakies?? czy suplement w pigulkach??
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Soren ta różnica 12 zł to była między macą w zielonym i niebieskim opakowaniu?! W niebieskim jest w pytę witamin, ale różnica między czystą macą a tamtą to w moim sklepie 0 zł :-o Ciekawe, czy mówimy o tym samym produkcie, może odkryłeś nową Macę, której jeszcze nie próbowałem!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najpierw bierz jedną tabletę dziennie, poczekaj tak z 5-7 dni i opisz efekty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czemu w czopku? Ja nie chcę...
Bo suplementy dla prawdziwych sportowców są tylko w postaci czopków! SPARTA!!
gdzie to można dostać w Warszawie?
nie mam pojęcia, ale uważaj na sprzedawców - oszołomów. Jeden mi mówił, że nie sprowadzi mi macy, bo to (uwaga!) porządny sklep i nie będzie mi sterydów sprzedawał! Mało klocka nie postawiłem ze śmiechu. Ale Ty możesz nie mieć tyle szczęścia i trafisz na jakiegoś co wezwie policję, bo pomyśli, że o narkotyki wypytujesz
Ogólnie nie jest to popularny supel z tego co zauważyłem, ludzie go nie kupują (nie wiedzą co dobre :wink: ) i ciężko w Wawie znaleźć, bo sklepy nie sprowadzają tego dużo U mnie w mieście na ok 10 aptek Maca jest w 2 Ale ja się nie martwię, bo mam już zapasik na pół roku
dobranoc
Napisano Ponad rok temu
dostaje sie do krwioobiegu szybciej niz tabletki, dlatego masz np polopiryne w czopkach :wink:Czemu w czopku? Ja nie chcę...
Napisano Ponad rok temu
heh ja i tak wole poczekać, mi się nie śpieszydostaje sie do krwioobiegu szybciej niz tabletki, dlatego masz np polopiryne w czopkach :wink:Czemu w czopku? Ja nie chcę...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poza tym zauwazylem ze szerzy sie wiedzmactwo na budo szerzy...
...wypił po kolei zawartość dwu flakoników(...) Mieszanka, za pomocą której poddał pełnej kontroli pracę wszystkich organów ciała, składała się głównie z ciemiężycy, bieluniu, głogu i wilczomlecza. Inne jej składniki nie posiadały nazw w żadnym ludzkim języku. Dla człowieka, który nie był, przyzwyczajony do niej od dziecka, byłaby to śmiertelna trucizna.
...uśmiechnął się krzywo - wiedział, jak wygląda. Po wypiciu mieszanki pokrzyku, tojadu i świetlika twarz nabiera koloru kredy, a źrenice zajmują całe tęczówki.
pewnie kozieradke tez wpierdalal
I na koniec cytat z "Sagi o Budo Warrior" :
...uśmiechnął się krzywo - wiedział, jak cuchnie. Po wypiciu mieszanki kozieradki, miodu, lecytyny i maci
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Staram sie skonsultować kozieradke i reszte ustrojst ze znajoma studentka ogrodnictwa;)
8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dietetyk,
Lekarz sportowy (oczywiście nie każdy),
Nawiedzony człowiek który przedtem próbował wszystkiego na sobie i jeszcze zipie choć z tym ostatnim może być różnie w końcu każdy organizm może reagować w różny sposób,
Jakiś specjalizujący się w ziołach botanik ale nie wiem czy będzie wiedział coś o łączeniu ich i oddziaływaniu przez te połączenia na organizm ludzki,
Specjalista od medycyny naturalnej (ale ja bym tam im nie ufał )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kwas linolowy (cla)
- Ponad rok temu
-
Jaja kurze-szkodliwe??
- Ponad rok temu
-
podciaganie nachwytem
- Ponad rok temu