pokażcie co nosicie do obrony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w mogadiszu??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prawo Murphiego i tak mowi ze jak co do czego dojdzie to i tak nic przy sobie miec nie bedziesz 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ile lat w policji, że z takim zabytkiem przy dupie się bujasz? (joke )
Napisano Ponad rok temu
chyab jednak martius ma troche racji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I chyba lekkie kompleksy, skoro się na forach chwali jaki to on "uzbrojony i niebezpieczny" :roll:
Napisano Ponad rok temu
IMHO fajny temat, ja mieszkam w UK, tutaj niedługo nawet widelca zabronią nosić, więc skromnie:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kubotan? Jak się sprawdza? Miałeś już okazję użyć? Uczyłeś się walki nim?IMHO fajny temat, ja mieszkam w UK, tutaj niedługo nawet widelca zabronią nosić, więc skromnie:
Napisano Ponad rok temu
taki moze offtop - jak masz zezwolenie na bron np w Polsce ,a wyjezdzasz zagranice , to mozesz legalnie zabrac bron tam ? w sensie chodzi mi o gnata
Uważasz, że obywatele USA mogą paradować z bronią po Placu Czerwonym w Moskwie (lub Placu Defilad w Warszawie)?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czasami Baton 16 tka.
ja to co kolega
edit: no i zawsze mam glany ale nie wiem czy liczyc je jako sprzęt
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pekin czy ta broń jest prawdziwa ?? Jeśli tak to napisz nam tak mniej wiecej bez detali czym się zajmujesz że dostałeś pozwolenie na broń ?? Może to broń służbowa i nosisz tylko w godz. pracy ??
Jak dla mnie to troche za dużo żelastwa nosisz na pasku . Może nosisz to dla tych wszystkich biednych ludzi co codziennie wychodzą na miasto bez sprzętu i gdyby np zaatakowały nas zombie będziesz pożyczał :wink:
Taki mały offtopic : nikt nie pisze jak noszenie sprzętu ze sobą działa na psychikę . Większa pewność siebie a z drugiej strony nie wyjdziesz bez tego z domu bo może dziś jest ten dzień w którym trzeba będzie się sprawdzić . To wciąga . A śni wam się czasem że pałka się nie rozkłada albo rozlatuje po wyjęciu a gaz nie psika ?? Mnie tak i wiem że nie tylko mnie ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
23-latek zaatakowal grupe bezbronnych i niewinnych kibicow
- Ponad rok temu
-
Kopane/uderzane czy chwytane??
- Ponad rok temu
-
Jak wykańczać (nie zabijać):)
- Ponad rok temu
-
Jaki odpowiedni sport walki dla mnie?
- Ponad rok temu
-
Taktyka i strategia walki z kickbokserem/ thaibokserem?
- Ponad rok temu
-
Taktyka i strategia walki z bokserem...
- Ponad rok temu
-
Asertywnosc
- Ponad rok temu
-
Co zrobić?
- Ponad rok temu
-
NOŻE w Warszawie