LICZY SIĘ PSYCHIKA - reszta to pestka ......
Napisano Ponad rok temu
no ale jet..co z ta pala;p?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i wlasnie to jest czysty przypadek tego ze takie tematy sa niesmiertelne, zawsze bedzie jakies ale :wink:
Napisano Ponad rok temu
a co jak ktorys z nich ma pale?
:wink:
to znaczy że jest policjantem
Napisano Ponad rok temu
sally tys gromowladny!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Psychika-możesz dużo umieć ale nie jestes siebie pewny to najprawdopodobniej dostaniesz wpierdol
2.Umiejętniści-dwie osoby o podobnej psychice to już wtedy decydują umiejętności
3. Szczęśie/fart czy też pech-możesz mieć fuksa i koleś uderzając Cie skręci sobie noge czy coś a możesz być kozak i wszystko umieć rozwalić kolesia, skręcisz Ty sobie kostke i Ci drugi nastuka
jeszcze 4. Element zaskoczenia-widziałem kiedyś w Katowicach w centrum w środku nocy jak na przystanku do kolesia dobiegło 3 furiatów i od jednego dostał sztuke, schował sie chłopak za mną(pobiegł w moim kierynku i stanoł za mną) a Ci zaczeli iśc w moją strone i widać było że obojetne komu skopią dupsko, zanim pomyślałem żeby sie z nimi lać koleś wybiegł z za moich pleców i poskładał dwuch z nich a trzeci uciekł(ładnie to wygladało jak jednemu złamał noge kopiąc go w kolano, ciekawe czy teraz już mu ta noga działa bo z kolanem to różnie może być)
Napisano Ponad rok temu
Coś w temacie psychiki. Jak poczuć się pewniej na ulicy szczególnie po emeryturze.
Mam laskę i jej użyję!
Laska może być skuteczną bronią
Czwartek, 3 stycznia (17:01)
Pewien angielski trener sztuk walki uczy emerytów samoobrony z użyciem lasek.
Tak jak wieki temu, gdy masz wszystkiego dość, najlepszym sposobem na to, by nie zostać frustratem, jest walka. więcej »
58-letni Kevin Garwood z hrabstwa Norfolk pokazuje staruszkom, jak posiadając laskę do podpierania się, poczuć się bardziej pewnie - donosi gazeta "Daily Mail". Garwood uczy obecnie trzy grupy, ale zamierza rozszerzyć działalność. - Nie staram się zrobić z nich siwych wojowników ninja - zastrzegł. - Moje zajęcia dają im wielką pewność siebie. To nie jest nic skomplikowanego. Uczę ich podstaw, tak aby zapamiętali - dodał.
Zajęcia przynoszą efekty. Jedna z jego uczennic dzięki lekcjom poradziła sobie z dwoma napastnikami, którzy chcieli wyrwać jej torebkę. - Poszła na policję, bo obawiała się, że coś im zrobiła - powiedział Garwood.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Już widzę kto i w jakiej telewizji przeprowadzał by takie szkolenia.
Potem jakby co to na Warszawę rusza armia babć w moherowych beretach i uzbrojonych w laski. Nikt takim nie podskoczy!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"misztsze wienziennych morderstw"
- Ponad rok temu
-
Shotokan dla Samo-obrony i Shotokan na Ring
- Ponad rok temu