zaczynam trening BJJ POMOCY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zreszta przy tak mocnym treningu (ile razy w tygodniu?) trudni zrobic czysta mase miesniowa i do tego jesli masz szybka przemiane materii...
rozumiem jesli Twoim priorytetem yblyby starty w turniejach pokroju mistrzostw europy ale dla rekreacji to naprawde nie am sensu...
technika przyjacielu...technika
Napisano Ponad rok temu
Edit: a i zapomnij narazie o odzywkach, jedz dobrze, a najlepiej uloz jakas diete.
Napisano Ponad rok temu
Czemu ma zapomniec o odzywkach? Moim zdaniem bialko jako uzupelnienie diety bedzie jak najbardziej okey. No chyba, ze dasz rade trzymac diete bez odzywek. Ja osobiscie nie daje rady. :roll:ja waze 71-72 przy wzroscie 186cm i uwielbiam swoja wage Zamiast myslec o nabraniu masy chodz na treningi i mysl o technice i kondycji.
Edit: a i zapomnij narazie o odzywkach, jedz dobrze, a najlepiej uloz jakas diete.
Napisano Ponad rok temu
Jak jest dobrze ulozona dieta to nie potrzebne sa zadne odzywki...Ja cwicze kilka lat, praktycznie od 2 lat ciagle cos bralem. Na wakacje stwierdzilem ze przestaje i ukladam sobie diete (bez jakiegos kombinowania-poporstu zdrowe zarcie, 5 posilkow dziennie-w miare mozliwosci, duzo miesa, owocow-banany rulez,4-6 litrow wody dziennie-zajebiscie WAZNE), robie od miesiaca ciezki trening i sie czuje zajebiscie.
Jakbym dolozyl teraz 2 trening to wzialbym pewnie BCAA i to wszystko.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Trening obwodowy pod kątem siły?
- Ponad rok temu
-
Przejście na piąty poziom w ABS II
- Ponad rok temu
-
Kontuzja kolana wynik USG
- Ponad rok temu