Ja piję Oazę z Biedronki.
 Jest najtańsza i sprzedają ją w 5-litrowych butelkach. Poza tym kranówa mi nie smakuje.
  Jest najtańsza i sprzedają ją w 5-litrowych butelkach. Poza tym kranówa mi nie smakuje.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Nikomu nie radzę w każdym razie picia nie przegotowanej oligocenki. A już na pewno trzymanej w domu przez tydzień od pobrania w baniaku po wodzie mineralnej w takie upały. Escherichia Coli lepiej się czuje na drugim końcu waszego układu pokarmowego
  Nikomu nie radzę w każdym razie picia nie przegotowanej oligocenki. A już na pewno trzymanej w domu przez tydzień od pobrania w baniaku po wodzie mineralnej w takie upały. Escherichia Coli lepiej się czuje na drugim końcu waszego układu pokarmowego  A miano Coli bywa w tej oligocence niebezpiecznie niskie.
  A miano Coli bywa w tej oligocence niebezpiecznie niskie.Napisano Ponad rok temu
 z resztą ostatnio gdzieś słyszałem że taką mineralną z butelki to po 12 godzinach od otwarcia też powinno już się przegotować.
   z resztą ostatnio gdzieś słyszałem że taką mineralną z butelki to po 12 godzinach od otwarcia też powinno już się przegotować.![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif)
Napisano Ponad rok temu
To co, do herbatki kranówka przepuszczona przez filtr z odwróconą osmozą,

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Może niepotrzebnie targam te baniaki ze sklepu?
  Może niepotrzebnie targam te baniaki ze sklepu?  

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu