Ja już się zdziwiłem.hÓdy moze sie zdiwisz ale jednak koks zmienia genotyp komorek...
Rzuć jakimś linkiem, czy cuś...
Napisano Ponad rok temu
Ja już się zdziwiłem.hÓdy moze sie zdiwisz ale jednak koks zmienia genotyp komorek...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
RaDazz tylko ze ten 15 latek nie jest zawodowcem i nie wie ze to mu szkodzi...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
byl jeszcze jeden taki pamietam, co zwiekszal wydajnosc czerownych krwinek. biegacze czesto brali.First, they work by binding to the androgen receptor and increasing protein synthesis. Second, they also reduce recovery time by blocking the effects of the stress hormone, cortisol, on muscle tissue. As a result, catabolism of the body's muscle mass is greatly reduced. Some examples of the anabolic effects of these hormones include increased protein synthesis from amino acids, increased muscle mass and strength,[10][11][3] increased appetite, increased bone remodeling and growth, as well as stimulation of bone marrow increasing production of red blood cells.
Napisano Ponad rok temu
koksy generalnie maja takie dzialanie jak hormony
to co zmieniaja w komorce to intensywnosc tworzenia bialek na podstawie okreslonych fragmentow kodu genetycznego
samego kodu nie zmieniaja
Napisano Ponad rok temu
wszystko ok, ale to zmiana fenotypu a nie dna czy genomu. jak sie uprzec to kazdy virus zmienia twoje dna i powoduje mutacje, nie mowiac o nowotworach etc. sterydy nie powoduja bezposrednich zmian w dna osoby stosujacej; moga je powodowac posrednio, jak i wiele innych czynnikow.Synteza białek steruje RNA wałsnie, modyfikacja jego działania powoduje zmiany w transkrypcji tej sekwencji, jeżeli to zmodyfikowane RNA (mitochondrialne) przedostanie się do komórki plemnika wtedy po zapłodnieniu wywoła nieprzewidywalną mutacje genową.koksy generalnie maja takie dzialanie jak hormony
to co zmieniaja w komorce to intensywnosc tworzenia bialek na podstawie okreslonych fragmentow kodu genetycznego
samego kodu nie zmieniaja
Ludzki organizm działa na bazie stałych sprzęzeń zwrotnych , nic w nim nie zachodzi całkowicie oddzielnie i niezależnie od innych rzeczy.
Zmiany hormonalne trwale i nieodwracalnie uszkadzają strukturę tkanek ale i zwrotnie oddziaływują na wytwarzające je naturalnie gruczoły hamując ich rozwój i w efekcie prowadząc do ich uszkodzenia.
Napisano Ponad rok temu
byl jeszcze jeden taki pamietam, co zwiekszal wydajnosc czerownych krwinek. biegacze czesto brali.
Napisano Ponad rok temu
mowie, to twierdzą zgodnie ze już urósł wystarczajaco a w reszte nie wierzą...(ale ja się nie poddaję :-) ). powiedz mu, ze syn przestanie rosnac i bedzie mial "bitch tits". no i zanik jader.
Napisano Ponad rok temu
nie DNA, tylko RNA jako pośredni etap traskrypcji białek, DNA jest tylko w jądrze , RNA w całej komórce i do plemnika się też dostaje. wirus nie wpływa na syntezę białka przecież,a nowotwór jest mutacją , ale mutacją komórki a nie zapisu kodującego białkawszystko ok, ale to zmiana fenotypu a nie dna czy genomu. jak sie uprzec to kazdy virus zmienia twoje dna i powoduje mutacje, nie mowiac o nowotworach etc. sterydy nie powoduja bezposrednich zmian w dna osoby stosujacej; moga je powodowac posrednio, jak i wiele innych czynnikow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu