Co po szostce Weidera ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A potem od poczatku..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Natomiast jesli sie juz wyrzezbiles to dalsze katowanie brzucha w ten sposob mojm skromnym zdaniem na nie wiele Ci sie zda. Ja miedzyinnymi dlatego tez sobie odpuscilem ten plan bo juz po 2 tygodniach zaczely mi wylazic zyly na brzuchu i lekko sie to mijalo z celem. Bo najpierw trzeba miec co rzezbic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do zasadniczego pytania to lepiej zrób przerwę, pierwsze dni to wogóle nic nie rób na brzuch żeby mógł odpocząć porządnie, potem lekkie brzuszki, a po jakiś dwóch tygodniach to ostatni dzień waidera ale to już nie musisz robić tego codziennie żeby utrzymać efekty, bo katowanie brzucha non stop to raczej w dłuższej perspektywie to chyba zbyt dobre nie będzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pieprzone koksy na tym forum, co nie swistak :wink: ? ja odpadlem na 8 dniu bodajze, przenioslem sie na abs 2 bo jest lzejsze.Ty nic nie odczuwasz? Ja na trenigach katuje brzuch dosc mocno, a jak zrobie pierwsze kilka dni weidera(chcialem zaczac ale to jednak za nudne) to zawsze mam zakwasy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po 2 tyg? ostatnie kilka dni zajmowalo mi okolo 40 minut-to dopiero nuda, i jeszcze w miedzycaassie liczyc sobie te 3 sekundy..masakra
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Doszedlem do 2x ktoregos dnia i kiedy trening zaczal mi zajmowac ponad 20min to stwierdzilem ze nie mam czasu zeby dzien w dzien zasowac tylko brzuch przez tyle czasu. Lepiej sobie zapuscic wlasnie np: ABS 2-3 razy w tygodniu(kiedys cwiczylem ze 3 miesiace) i bylem zadowolony z efektow.
Napisano Ponad rok temu
Ale tym razem staram się robić dokładnie i porządnie - jak się zachowa odpowiednio te wszystkie kąty i napięcia, to nawet przy 2 seriach można się zmęczyć...
Napisano Ponad rok temu
Problem jest taki ze mam bardzo malo czasu do przeznaczenia i chcialbym optymalnie go wykorzystac. Ze wzgledu na czasu zeby cwiczyc regularnie moge dzialac tylko rano. Postanowilem postawic na a6W + serie pompek robiona progresywnie codziennie +1 , oraz serie podciagniec. Myslicie ze jest cos lepszego zajmujacego podobna ilosc czasu co moge zastosowac ?
Napisano Ponad rok temu
No, żeby nie było, u mnie są zarysy kratki Ale tak to jest ze mną na zimę
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ćwiczenia czworogłowego-efekty (?)
- Ponad rok temu
-
problem z sauna
- Ponad rok temu
-
Instynkt? :)
- Ponad rok temu
-
Czy owoce tuczą?
- Ponad rok temu
-
Najlepsze białko?
- Ponad rok temu
-
soczewki a sauna i kriokomora ?
- Ponad rok temu
-
Opaska magnetyczna (kolano)
- Ponad rok temu
-
Prosze o pomoc!! Czy ktos sie zna na pisaniu diety?
- Ponad rok temu
-
Wybity palec badz kostka
- Ponad rok temu
-
Odżywka a może suplement i o co w ogóle chodzi?
- Ponad rok temu