Co po szostce Weidera ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wogole jak dla mnie ten plan jest wogole jakis nie trafiony, ale znam pare osob ktore skonczylo i byli zadowoleni, znam tez pare ktorzy stwierdzili ze szkoda bylo czasu.
Napisano Ponad rok temu
Czyli przy 3x24 powinno być w dobrej wersji ok 25 min właśnie, max 30
Tylko się nie opieprzamy panowie.. 8) Serio mówiąc, to jedyne przerwy to te cholerne 3s... jak robiłam dodatkowe, to sie rozwleka i bardziej się nie chce
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
przed ................................................................................... ......po-1 .....................................................i po-2 (fotki z tego samego momentu, ino dwie i jedna niewyraźna )
Gdzieś widziałam zdjęcie gostka przed i po - o ile to nie ściema, efekty miał rewelacyjne. Znajdę, to wrzucę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a pracować trzeba, bo niedługo będę wyglądał jak biznesmen
Napisano Ponad rok temu
i znowu. co rozumiesz przez wyrzezbienie? cwiczenie miesni brzucha wzmocni je; spadek tkanki tluszczowej je uwidoczni.to wystarczy, aby je wyrzeźbić?
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś obiecałam, na zachętę..
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
przedtem ...................potem ...................
(może i autentyczne...)
Napisano Ponad rok temu
Tzn pod takim samy kątem i z oświetleniem padającym z tego samego miejsca.
Przy manipulowaniu oświetleniem i ustawieniem się do aparatu uzyskasz efekt nawet nie wykonując żadnych ćwiczeń.
Nie oszukuj
Napisano Ponad rok temu
Three, przedmówca ma trochę racji, czekamy na dalsze fotki
Napisano Ponad rok temu
mam takie pytanie: czy osoby robiace abs2 lub a6w cwicza tylko i wylacznie tak? wydaje mi sie, ze nie; jelsi ktos decyduje sie na ktorys z tych treningow to najpewniej jako uzupelnienie innych, juz robionych. no i w tym momencie nam sie sumuje, i sa efekty.
Napisano Ponad rok temu
Szczerze mówiąc, wpadłam na te zmienne warunki już po publikacji Następne zdjęcie może dokumentować co najwyżej rozrost tkanki tłuszczowej na skutek braku treningu i swiątecznego obżarstwa... - też byłby ciekawy materiał porównawczy
Może się po świętach wezmę za ABS - zobaczymy, czy efekty bedą bardziej imponujące
(w razie robienia dokumentacj będę pamiętać o uwagach kolosa )
Napisano Ponad rok temu
takie efekty mozna uzyskac po kazdym pol-sensownym planie, ktory wkonuje sie sumiennie i ostro ciwczy.
mam takie pytanie: czy osoby robiace abs2 lub a6w cwicza tylko i wylacznie tak? wydaje mi sie, ze nie; jelsi ktos decyduje sie na ktorys z tych treningow to najpewniej jako uzupelnienie innych, juz robionych. no i w tym momencie nam sie sumuje, i sa efekty.
Nie do końca, niektóre plany są lepsze od innych. Wierz mi od lat walczę o kratę i przerobiłem już dziesiątki propozycji treningowych. Po wielu o mało nie nabawiłem się kontuzji lędźwi, bólów kręgosłupa i innych rzeczy. Wiele programów można robić i robić i nic nie będzie widać oprócz tego, że zrobisz np. 200 - 300 powtórzeń. Moja koleżanka robiła 1000 brzuszków dziennie no i ma efekty, ale teraz również ćwiczy ABSII bo lepiej rzeźbią się dolne partie i osiąga lepsze efekty w krótszym czasie).
A to, że efekty różnych ćwiczeń się kumulują, to chyba oczywiste? :-)
Napisano Ponad rok temu
A6W vs. ABSII
hmm
prawie model japonskiego mysliwca zero vs ulepszony system blokowania kol podczas hamowania
Napisano Ponad rok temu
jasne, jedne sa lepsze od drugich. ale ja tylko powiedzialem, ze najwazniejsze i tak to cwiczyc systematycznie.Nie do końca, niektóre plany są lepsze od innych.[...] ale teraz również ćwiczy ABSII bo lepiej rzeźbią się dolne partie i osiąga lepsze efekty w krótszym czasie).
A to, że efekty różnych ćwiczeń się kumulują, to chyba oczywiste? :-)
oczywiste, ale wiele osob o tym zapomina i potem nagle jest ze "patrzcie na efekty a6w", a to tak naprawde polaczone efekty. np ja po miesiecu zauwazylem zmiane na sobie, ale laczylem cwiczenia silowe i kondycyjne.
DXA
wg mnie najlepsze jest polaczenie czterech rzeczy:
1) silowe cwiczenia na brzuch (powolne podnoszenie nog w zwisie na drazku, przenoszenie nog w lezeniu etc)
2) wytrzymalosciowe i szybkosciowe (scyzoryki, brzuszki, naprzemienne lokcie)
3) stabilizacyjne (przysiady, martwe ciagi, staniu w pozycji do pompki)
4) cwiczenia kondycyjne, interwaly (na strate tluszczu)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ćwiczenia czworogłowego-efekty (?)
- Ponad rok temu
-
problem z sauna
- Ponad rok temu
-
Instynkt? :)
- Ponad rok temu
-
Czy owoce tuczą?
- Ponad rok temu
-
Najlepsze białko?
- Ponad rok temu
-
soczewki a sauna i kriokomora ?
- Ponad rok temu
-
Opaska magnetyczna (kolano)
- Ponad rok temu
-
Prosze o pomoc!! Czy ktos sie zna na pisaniu diety?
- Ponad rok temu
-
Wybity palec badz kostka
- Ponad rok temu
-
Odżywka a może suplement i o co w ogóle chodzi?
- Ponad rok temu