uszczypnij w tym miejscu i do tego w czasuie szczypania mocno wykręć szczypiące palce ze skórą....... boli!!!!!!
O w morde ahahahahaah. Nie no różnych śmieszne osoby już widziałem na budo i naale ten ustanowił nowy wymiar.
8O o ja cie... generalnie pojechał mnie gość, który ma 25 postów, z czego 7 w tym temacie, wiem o nim, że jest mężczyzną nieokreślonego wieku....
LUDZIE!!
Ja was przepraszam ale po co w ogóle trenujecie? skoro uważacię że masa i mięśnie to wszystko na ulicę to zapraszam na siłkę a potem po wistrol czy metanabol i jazda walczyć na ulicę.....
Cwaniaki z bąbką w nosie wiedzący wszystko - nie macie pojęcia o realiach a skoro ktoś twierdzi, że nie da się zaskoczyć pewnego siebie koksa , to ..... :twisted: .... powodzenia na siłce a potem miłego spotkania z osobą z doświadczeniem.....
W ramach p.s. napiszę, że mój trener ma 170 cm wzrostu a na macie i w życiu zamiatał gościami po 120 kg wagi..... i robił z nimi takie rzeczy, że jakbym to opisał (a widziałem) to kolejni ignoranci i wszystkowiedzący ziomale zaraz by mnie wyśmiali........ zapraszam do trenerów szkół policyjnych.... wszyscy generalnie po AT..... widział kto kiedyś 120 kilogramowego AT'owca? a oni takimi koksikami buty wycierają.... ijakoś można.