da redę...... tak jak można rozłamać duszenie ........ wkładając komuś palec w oko.....
Spróbuj mi wyjśc z mataleo lub z gilotyny palcem w oko albo z trójkąta.
Napisano Ponad rok temu
da redę...... tak jak można rozłamać duszenie ........ wkładając komuś palec w oko.....
Napisano Ponad rok temu
JAK MU WSADZISZ PALUCHA W OKO TO JEST KONIEC!!!!!!!! nie wierzysz? wsadz sobie paluszka w oczko i postaraj się iść prosto
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O w morde ahahahahaah. Nie no różnych śmieszne osoby już widziałem na budo i na sfd ale ten ustanowił nowy wymiar.
Czekam z niecierpliwością na twój start w MMA jak pokonasz paru zawodników np Jakubka czy Materle (bo na innych pewnie szkoda ci potu) a następnei zawojujesz pride.Prawda jest taka, że każdego można pokonać!! Gabaryt nie gra roli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może to smieszne ale ciekawe czy jakiś fighter pokonałby małpe. Samca goryla który ma 200 kg przy nie dużym poziomie tłuszczu jak mówili na discovery. Małpa jak wiadomo zero techniki ale ciekawe czy któryś z forumowiczów mierzył by się z nią. :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli morał jest taki, że trenując pod samoobronę lepiej wsuwać fastfoody i pakować na siłowni, niż zajmować się sztukami walki? Nie, nie zgadzam się z tym. Dzięki właśnie takim opiniom popularny jest stereotyp koksa zabijaki.nie wiem czy ktos o tym wspominal ale najlepsza taktyka w walce duzy koks vs sredni fighter dla fightera to nogi za pas... i co tu sie wiecej rozwodzic...
Napisano Ponad rok temu
ale sa tez przegiecia w druga strone ( znacznie czesciej wystepujace )Czyli morał jest taki, że trenując pod samoobronę lepiej wsuwać fastfoody i pakować na siłowni, niż zajmować się sztukami walki? Nie, nie zgadzam się z tym. Dzięki właśnie takim opiniom popularny jest stereotyp koksa zabijaki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli morał jest taki, że trenując pod samoobronę lepiej wsuwać fastfoody i pakować na siłowni, niż zajmować się sztukami walki? (...).nie wiem czy ktos o tym wspominal ale najlepsza taktyka w walce duzy koks vs sredni fighter dla fightera to nogi za pas... i co tu sie wiecej rozwodzic...
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu