Solo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej w takiej sytuacji jest olać gościa, ośmieszyć odwracając się do niego tyłem.
Raskus, nie wiem czy to żart. Wiedz tylko, że odwracając się tyłem do agresora skazujesz się na zagłade
:balisong:
Napisano Ponad rok temu
masz 15 lat już! i mieszkasz w kielcach;) i podstawowych prawd nie znasz?Najlepiej w takiej sytuacji jest olać gościa, ośmieszyć odwracając się do niego tyłem.
Napisano Ponad rok temu
1 więcej tej sztuki nie sporóbuje
2 Matteo ma rację !!
Napisano Ponad rok temu
ja tak mowie od lat a potem dodaje ze mam dzis wolne :wink: taa wiem ze to post ze stycznia ale ja tu nie zagladam - dopiero dzis mi cos odpierdolilo a post byl zajebistyPowiedz że bijesz się tylko za pieniądze i olej typa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mi sie nasowa jedno, czesto pisze sie tu, ze na ulicy nie spotkamy wykwalifikowanego fajtera, a jednak zdaza sie
sorki za zmiane tematu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
no behehe wykwalifikowani fajterzy tez chodza po ulicach nie :wink:n
mi sie nasowa jedno, czesto pisze sie tu, ze na ulicy nie spotkamy wykwalifikowanego fajtera,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety sytuacja z policją, typ biegnie do szpitala po obdukcję a później na komendę jest coraz częstsza. Chłopaki widzą w tym łatwy zarobek, ponieważ mogą się później domagać od ciebie odszkodowania. Sporo moich kolegów musiało płacić, a znaczna część z nich byla atakowana pierwsza.
ja własnie taką lipe miałem czekam teraz co z tego wyniknie:/zajebane cwaniaki
Napisano Ponad rok temu
a tak powaznie to czekales na policje az przyjedzie bo jak Cie napastnicy namiezyli(dane itp) "znajomi jacys" bo mi sie wydaje, ze jak sie komus spusci lomot i potem sobie pojdzie np do domku to raczej jest ciezko znalezc taka osobe , ale moge sie mylic oczywiscie...
Napisano Ponad rok temu
bo mi sie wydaje, ze jak sie komus spusci lomot i potem sobie pojdzie np do domku to raczej jest ciezko znalezc taka osobe , ale moge sie mylic oczywiscie...
Gorzej, jeśli mieszkasz niedaleko lub osoba, z którą się biłeś cię zna :?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Stajnia......A nie ulica
- Ponad rok temu
-
Pneumatiki
- Ponad rok temu
-
A co potem?
- Ponad rok temu