Co zrobić jak spotka się sku***a który może mieć AIDS?!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Batoniarz, myślałem że zareagujesz ostrzeź na tą prowokacje. :?drogi Andy kk nie bede odrabial lekcji bo mamy ferie a na ferie nam nic nie zadali 8)
Może ty Andy kk jako bardzo doświadczony powiesz coś mądrego, bo na razie twoja wypowiedź nadaje się tylko do skasowania.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To użyj przedłurzacza. Przecież nikt tu nie mówi o wchodzeniu w typa gołymi rękami.aidsowca zawsze trzeba omijać jak gówno bo ngdy nie wiesz do czego jest zdolny. nawet jak go zwyciężysz on cie może paznokciami albo zębami drapnąć i masz przerąbane.
Napisano Ponad rok temu
To użyj przedłużacza. Przecież nikt tu nie mówi o wchodzeniu w typa gołymi rękami.aidsowca zawsze trzeba omijać jak gówno bo ngdy nie wiesz do czego jest zdolny. nawet jak go zwyciężysz on cie może paznokciami albo zębami drapnąć i masz przerąbane.
no fakt na dworcu jest duzo rzeczy ktorymi mozna walnac cpuna np. kamienie kije butelki ja osobiscie bym sie brzydzil dotknac cpuna i uzylby. ,,przedlużacza'' ale co ja bede gadal.Za chwile Andy kk powie mi ze mam odrabiac lekcje :balisong: pozdro dla wszystkich
Napisano Ponad rok temu
ale potem jak bedzie sie odwracał żeby odejść bym takiemu wykurwił albo pożadnie z łuku w łeb albo podcinka pod kolano i na ziemie...
a potem to juz wedle uznania jak tam kto lubi -kopać, skakać
to tak w duzym skrócie i bez humanitarnego podejscia...
pewnie wywołam burze takim teoretyzowaniem ale cóż...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesteś nowy, a już Cie polubiłem.a jak by poprostu miło i spokojnie odpowiedziec, ze oki, chwila zaraz Ci odpale 2 zyle tylko po co od razu ze strzykawką. Wtedy spokojnie niby do kieszeni, w miedzy czasie mozna cos pomarudzić, że też ma sie kumpla z HiVem/gadka dowolna-byle śmiecia chwile zając i co najważniejsze zainteresować/, ćpun troche odpuści, pewnie i strzykawke opuści i nawet można mu dac te dwa zyle...
ale potem jak bedzie sie odwracał żeby odejść bym takiemu wykurwił albo pożadnie z łuku w łeb albo podcinka pod kolano i na ziemie...
a potem to juz wedle uznania jak tam kto lubi -kopać, skakać
to tak w duzym skrócie i bez humanitarnego podejscia...
pewnie wywołam burze takim teoretyzowaniem ale cóż...
Nie przejmój się krytyką bo są tu na forum tacy co wszystko oddają co mają oby tylko się nie narazić .
Napisano Ponad rok temu
realia to realia
nosze na codzien ER MPC, a wczesniej folderek Pumy ale co z tego?
i tak reka, noga i głowa-do uderzenia, a najważniejsze do myślenia to najlepsi kompani w bezposrednim starciu...
jak bym wyjął MPC to bym musiał ćpuna na wylot przebić bo inaczej by mnie wysmiał, a wtedy to juz prokurator...
to samo dotyczy broni palnej -od czasu do czsu strzelam na strzelnicy ale giwery ze soba nie nosze bo to tylko problemy z tego moga byc...
no -przepraszam, ze troche z tematu zszedłem ale to wszystko przeciez powiazane jest
pozdr
Napisano Ponad rok temu
2) Jak sie nie da broń boże sie nie stawiaj bo nie ma po co ryzykowac
Napisano Ponad rok temu
1) Unikaj dworca jak sie da
2) Jak sie nie da broń boże sie nie stawiaj bo nie ma po co ryzykowac
zaloguj się lepie na forum: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja już Mate skierowałem do odpowiedniej stronki :wink:Mate i co jeszcze ?? Może mam przebiegać przez dworzec ?? Ja codzien jestem na dworcu w katowicach jeszcze mnie nikt nie zaczepił . Co prawda w srodku nie wyglada za ciekawie ale nie przesadzajcie w tym kraju to jeszcze takiego meksyku nie ma ... :roll:
Napisano Ponad rok temu
A ty lepiej rusz chwile łepetyna. Mowimy o sytuacji gdy idziemy przez dworzec i natrafiamy na kogos kogos kto straszy nas strzykawką. I co mam mu cos udowadniac i sie stawiac??? co niby ??? ze go rozjebie w 5 sekund?? a po cholere - chcesz cos sobie udowodnic to nie na slabszych srajokadach, moze mam sobie udowodnic ze dam rade szmaciarzowi co??? sory ale nie musze a ty jak jestes tak głupi to ryzykuj prosze bardzo.Sory ale dla mnie to nawet nie glupota tylko sabotaż. Jesli musze isc przez dworzec to wole dac te 5 zł niz ryzykowac ze oberwe strzykawką i czekac 3 miesiace na wynik testu - i tak w ten sposób wygrywam bo kazda działka przybliza ćpuna do piachu a ja mam luz
zaloguj się lepie na forum: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
W takim razie temat cie nie dotyczyJa codzien jestem na dworcu w katowicach jeszcze mnie nikt nie zaczepił .
Napisano Ponad rok temu
juz wiecej zdziałasz pistoletem śrutowym na CO2
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Lać czy nie lać - O to jest pytanie?
- Ponad rok temu
-
Bitbule i bajsbole
- Ponad rok temu