Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale jesli trzebaSzacunku do takich typów to chyba nikt nie ma, ale co innego nie szanować a co innego butować :roll:
Napisano Ponad rok temu
Wolał bym spierdolic niż hivola butować...ale o tym juz było!ale jesli trzeba
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skąd wiesz, że miała strzykawkę?i miala strzykawke w torebce
Czemu jej nie zbutowałeś?jak tylko to zobaczylem to sie odrazu przesiadlem
Takich to tylko napier***ac a nie dawac 5zl zamiast moze 5 butow na ryj
A ja bym się jeszcze raz przesiadł - mam drogie buty szkoda o szmaty wycierać...i jesli chciala by usiasc obok mnie to tej bym zajebal buta na ryj centralnie bo to nie byla laska tylko szmata
Napisano Ponad rok temu
Siedzialem za nia i widzialem ze podczas jak bulgotala (bull bullSkąd wiesz, że miała strzykawkę?i miala strzykawke w torebce
Masz rentgen w oczach?Czemu jej nie zbutowałeś?jak tylko to zobaczylem to sie odrazu przesiadlem
Przecież...Takich to tylko napier***ac a nie dawac 5zl zamiast moze 5 butow na ryj
A ja bym się jeszcze raz przesiadł - mam drogie buty szkoda o szmaty wycierać...i jesli chciala by usiasc obok mnie to tej bym zajebal buta na ryj centralnie bo to nie byla laska tylko szmata
Napisano Ponad rok temu
STO MILIONÓW - Wałęsa mi oddała i jle dales za buty??
Napisano Ponad rok temu
O to spoko pewnie rocznik 1980 no no galancie100 milionów - Wałęsa mi oddała i jle dales za buty??
![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Gdzieś na Budo było - koło 20:01 sie pojawiał, a o 20:03 znikałmasz do niego GG
Napisano Ponad rok temu
Ta no on jest z tych "Pojawiam sie i znikam" wiem wiemGdzieś na Budo było - koło 20:01 sie pojawiał, a o 20:03 znikałmasz do niego GG
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jet lubię Cię staryKontur, czy ty także sypiasz i kąpiesz się z batonem? Może nadałeś mu już imię
Damskie czy męskie?
Napisano Ponad rok temu
Jet lubię Cię staryKontur, czy ty także sypiasz i kąpiesz się z batonem? Może nadałeś mu już imię
Damskie czy męskie?
![]()
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu