Duł po ucieczce :(
Napisano Ponad rok temu
sory że tak off topikuje
Napisano Ponad rok temu
OMG
ROTFL
śledzik od dziś jesteś moim bogiem 8)
A tak na serio : robisz sobie jaja prawda?
Napisano Ponad rok temu
no nie ale mam 55% w umiejetnosci otwieranie jaboli i 13 % w umiejetnosci bjj :roll:wy wszyscy nie macie za grosz umiejętności człowieczeństwa!
paliles cos?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobrze zrobiłeś uciekając...Przysiadlem sie wczoraj do dwoch gości na ławce. Znam ich troche z widzenia a zwlaszcza tego jednego. Drugi to ten w okularach. To było w parku i był dzień jeszcze, chociaż powoli zbliżało się do zachodu. no i zaczołem z nimi gadkę na różne tematy. Acha, najpierw chciałem poczęstować się fajką. Ale nieważne. Zaczałem z nimi gadkę o niczym w sumie i tak jakoś się wywiązało że ten w okularach zaczął się ze mnie naśmiewać z deka. No wiec pomyślałem sobie, że taki gnój nie będzie mi robił wiochy, niby byłem sam i nikt z kumpli tego nie widział ale nie jestem byle leszcz żeby sobie się ze mnie naigrywać. :twisted: Więc też zaczołem być wobec niego zły i zaczołem go jechać. na poczatku trochę jakby zmiękł, ale stało się coś dziwnego. Jak mu dmuchnołem dymkiem, bo paliłem akurat fajkę i jak mu dmuchnołem z dymka w twarz to gość cholernie szybkim ruchem zasadził mi z liścia w policzek. Mam czerwony do dziś. Ale to jeszcze nic. Gość po tym jak mi przywalił poderwał się na równe nogi a ja znim bo nie wiedziałem o co chodzi z początku i zaczął krzyczeć żebym spie#%*@ bo mnie za#*#%, na cały głos i widać było że jest na maxa podkurwiony. A było trochę ludzi też, rodzinka jakaś na spacerze z dzieckiem itp. No więc spanikowałem. Gość zaczoł się do mnie zblizac a ja zaczalem uciekac i uciekłem w krzaki a puźniej przez płot w parku. Bo to było w parku i park otacza taki płot z kraty, a niektore są te kraty powyginane bo czasem chodzi się po piwko do sklepu na skruty. Jak tak uciekłem to gość w okularach mnie już nie ścigał.
...ciesz się że żyjesz...
...OKULARNIKI SĄ JADOWITE!!!
Napisano Ponad rok temu
Szczególnie takie po dymku...Dobrze zrobiłeś uciekając...
...ciesz się że żyjesz...
...OKULARNIKI SĄ JADOWITE!!!
Jeszcze jedno, bo teraz mi przyszło do głowy... A jakie ty karate Sledzik trenowałeś? Może TSUNAMI. 8O 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Śledzik, oni po tobie jadą bo sobie na to zasłużyłeś, moja rada - okaż skruche, przyznaj się że pier***** od rzeczy i może uratujesz jeszcze swoją reputacje na tym forum :wink:
Napisano Ponad rok temu
Wątpię, ale jest to możliwe.Śledzę ten temat od jakiegoś czasu i widzę dwie możliwości: albo to jest bardzo inteligentna prowokacja [..]
okaż skruche, przyznaj się że pier***** od rzeczy i może uratujesz jeszcze swoją reputacje na tym forum :wink:
Też wątpię. On już stał się żywą legendą.
Postuluje, aby dać śledzikowim dostęp do knajpy i tam przenieść ten temat. Ale to niestety nie ode mnie zależy... :wink:
Napisano Ponad rok temu
P.S. Każdy ma worda przed wrzuceniem jakiegoś posta najpierw go wrzuć do worda sprawdzić błędy.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
P.S. Acha! A cała ta dysleksja i dysgrafia, to pierdolenie po prostu... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się Lothian...P.S. Acha! A cała ta dysleksja i dysgrafia, to pierdolenie po prostu... :roll:
Śledzik chyba nie potrzebnie zakładałeś temat... hmmm chociaż trochę się można pośmiać
Szkoda słów śledzik... ośmieszyłeś się i tyle...
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście nikt nie jest doskonały i każdy popełnia błędy ale już nie na taką skalę !
Napisać "powonchać" to szczyt.
A śledzik skoro w profilu masz napisane w zainteresowaniach "walki, bijatyki, bójki" to znaczy że powinieneś być z tym dobrze obeznany a tu jakiś chudy facet ci przyjebał z liścia a ty uciekłeś ? Może zamiast tych zainteresowań wpisz sobię "wyższa umiejętność uciekania przez krzaki i płoty różnych wysokości".
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia :twisted:
Napisano Ponad rok temu
purysta - osoba (przesadnie, pedantycznie) dbająca o czystość i nieskazitelność języka. pedant człowiek drobiazgowo, często przesadnie dokładny; nudziarz bez polotu, małostkowy; formalista; odznaczający się pedanterią, pedantyzmem, skrupulatnością, nadmierną ścisłością, bezduszną starannością.
kurde sory, ale coś mi tu nie pasi lothian :?
Przepraszam za OT, ale ludzie, kto was uczył mówić i piasać po "polskiemu"???
Napisano Ponad rok temu
a przepraszam,"walki,bijatyki,bójki" rzeczywiscie duuuuuuuuuuza roznica :roll:mesjasz zwieszczasz światu złą nowine. Jak chcesz sprawdzić co mam w profilu to tam wejć i przeczytaj bo o żadnych zadymach tam nic nie pisze. o udawaniu kozaka też.
dzieki,tez sie sobie podobam...."Madafaka killera" to chyba tylko na twoim zdjęciu widzę :? .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co o tym myślicie?
- Ponad rok temu
-
10zl
- Ponad rok temu
-
Wzrost agresji
- Ponad rok temu